Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Stockholm Stockholm ,  Sverige

Clarion Hotel® Stockholm

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel Stockholm ligger på Sødermalm, en bydel kjent for sitt store utvalg av restauranter, barer, shopping og gallerier. Hotellet har også Elements Spa, restaurang NÒR Södermalm, to barer og din nye stue - Living Room.

Clarion Hotel® Stockholm 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
6,1
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

6,1
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® Stockholm

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Södermalms beste beliggenhet

Med sentral beliggenhet på Södermalm er hotellet en perfekt base for deg som ønsker å oppleve pulsen fra byen og samtidig være tett på naturen. Hotellet ligger kun ett minutt unna t-banestasjonen Skanstull og derifra er det fire stopp fra Stockholms sentralstasjon.

Rundt hjørnet ligger vakre Eriksdalslunden og Årstaviken, perfekt for turer og løpeturer. I nærheten finner du butikker, trendy restauranter, vinbarer, lokale bryggerier, koselige kafeer og kunstgallerier.

Ta deg en digital tur på hotellet allerede før du besøker oss - se her! 

Elements Spa

På hotellet finner du Elements Spa, et moderne spa med et stort utvalg av av behandlinger. Her er det relax-basseng (inne- og utedel) med en slående utsikt, i tillegg til steam- og tørrbadstue. Velkommen til Elements Spa.

Restauranter

Nyt en meny full av retter i nordisk ånd i restaurangen vår, NÒR Södermalm. Kjøkkenet hyller den nordiske kokkekunsten i kombinasjon med moderne og spennende innslag fra Sentral-Europa. I de varmeste sommermånedene kan du også sette deg ned for god mat og drikke på terrassen som du finner i 2. etasje. Du er varmt velkommen!

Tilrettelagt for funksjonsnedsettelser

Vi har en rekke rom som er designet for å forenkle oppholdet ditt dersom du har en funksjonsnedsettelse eller bruker rullestol. Kontakt oss for mer informasjon om våre rom og fasiliteter som er tilpasset funksjonshemmede.

Kunst på Clarion Hotel® Stockholm 

Clarion Hotel® Stockholm er som et kunstgalleri. Tillat oss å presentere en unik samling av skandinavisk samtidskunst. Finn frem vår guidebook og gå en kunstvandring gjennom lokalene i hotellet. Det meste av kunsten finner du i de offentlige områdene som lobbyen, restauranten, bankettsalen og konferanseområdene. Noen av verkene finnes også på hotellrommene. Kunsten på Clarion Hotel® Stockholm kommer til å overraske, glede, og forundre. Er dere en gjeng venner, en kunstforening, eller en bedrift som vil ha en kunstomvisning på hotellet, send oss en mail

Hjertelig velkommen til oss på Clarion Hotel® Stockholm - den levende møteplassen på Södermalm der by møter natur!

Kontakt

  • Ringvägen 98 10460 Stockholm , Sverige

Finn frem til hotellet

T-bane

Ta grønn linje sørover til Skanstull

Buss

Ta buss 3, 4, 57, 74 eller 164 til Skanstull

Fra Arlanda Airport

Arlanda Express til Stockholm Sentralstasjon.
Bytt der til T-bane eller buss

Med bil

Nærmeste parkeringshus er AimoPark som du finner på Skansbrogatan 5, dette er et eksternt parkeringshus, parkering er avhengig av tilgjenglighet (kan ikke forhåndsbestilles) og betaling skjer på på stedet i parkeringshuset.

Taxi

Vi anbefaler TAXI STOCKHOLM,
Taxi 020 eller Taxi Kurir.

Om Clarion Hotel Stockholm

Antall hotellrom

532 stk – 1064 senger

Antall konferanselokaler

17 stk – plass til over 1000 deltagere

Avstand flyplasser

Arlanda flyplass: 42 km, ca 45-60 min
Bromma flyplass: 14 km, ca 20-30 min

Avstand lokaltrafikk

Bussholdeplass og T-banestajon Skanstull: 25-50 m

Stockholm Sentralstasjon: 2km, derfra kan man ta tog, Arlanda Express og flybussene

Reisen til Centralstasjonen tar ca 5-10 min

Utmerkelser

2017

- "Luxury City Hotel of the Year" - Luxury Travel Guide

2016

- "We Care Hotel of the Year" - Strawberry

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.