Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Solna

Velkommen til fremtidsbyen Solna. Nord for Stockholm finner du et unikt miljø fullspekket med aktiviteter og høykvalitets-overnatting.

Nærhet til shopping og kultur

Solna er hjem til Friends Arena - den svenske nasjonalarenaen i fotball og spilleplassen for mange store konserter. På Quality Hotel Friends bor du med nærhet til både Friends Arena og kjøpesenteret Mall of Scandinavia - Nordens neststørste kjøpesenter. Hotellet har en  levende atmosfære, og her er du nærme de store øyenblikkene og hendelsene. Hotellet har en umiddelbar nærhet til pendeltog, t-bane og buss. Dessuten ligger flyplassene Stockholm Arlanda Airport og Bromma Stockholm Airport innen behagelig avstand.  

Slott, parker och underholdning – Solna har noe for alle

En stor del av de fremste severdigheter i nordre Stockholm ligger i Solna. Byen kan by på flere mektige slott, store arrangement, variert kultur og vakre parker. Den storslåtte Hagaparken, med slott såvel som enorme gressområder, tilhører Solna kommune og ligger 6 minutter fra Quality Hotel Friends. Parken kalles ofte for Sveriges vakreste engelske park og har mange merklige bygninger - her finnes det for eksempel Koppartälten, Ekotempelet, turkiske kiosker og kinesiske paviljonger. I parken ligger også Haga slott - bostedet til kronprinsesseparet. I Solna kan du også oppleve eksotiske dyr på Fjärilshuset. Gå blant fritt flyvende sommerfugler i store tropiske drivhus eller sjekk ut Nordens største haitanker.

Konferanse, møte og lokaler i Solna

Vil du vite mer om våre konferanse- og møtelokaler i Solna? Du finner tilbudet vårt her.

Nærliggende destinasjoner

Stockholm
Södertälje
Haninge

Les mindre
22 hotell i Solna

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.