Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Solna Sverige

1 hotell passer ditt søk

Legg til et eller flere hotell i din forespørsel så kontakter vi deg.

16 hotell i nærheten

1 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Konferanse og møter i Solna

I Solnas nybygde Arenastad kan vårt hotell Quality Hotel™ Friends skryte av å ha lokaler helt utenom det vanlige. Fra konferanser til fester, fra 2– 2 500 deltagere – her ordnes alt.

Leter du etter konferanselokaler nær Friends Arena og Solna stasjon har du funnet det rette stedet. Konferanse- og eventhotellet Quality Hotel Friends er nabo med den nye nasjonalarenaen Friends Arena og shoppingparadiset Mall of Scandinavia. Uansett om du er der for et kurs eller et møte, så kan du kombinere det med en maksimal shoppingopplevelse og en kamp, konsert eller annet arrangement på Friends Arena.

Lokalene er moderne og kan tilpasses til alt fra små møter til store kongresser, fra fester til moteoppvisninger, fra kurs til messer. Med et stort antall lokaler i ulike størrelser, fra suiter til eventhaller, finner du enkelt det perfekte lokalet.

I Solna har et stort antall store bedrifter, blant andre PEAB, JM, NCC, Skanska, SAS og Siemens sine kontorer. Også Telia, Vattenfall, Coop Sverige, ICA og SE-Banken har fra 2017 tilhold i Solna. Fra våre lokaler ligger butikkene i Arenastaden i gangavstand. Bedriftene i Solna Business Park og Solna strand når dere enkelt med trikkelinjen Tvärbanan som kjører fra Solna stasjon, 10 minutters gange fra hotellet.

Solna ligger like nord for Stockholm, og tilbyr store muligheter for aktiviteter ved siden av konferansen eller kurset. Hovedstadens fornøyelser og kultur venter like rundt hjørnet. Du tar deg enkelt til eller fra Stockholm sentralstasjon med pendeltoget, som bare bruker 8 minutter fra Solna stasjon. Fra Arlanda er det like enkelt, hopp på pendeltoget og reis direkte til Solna og vårt konferansehotell.

Les mindre
1 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

3.2.13.011 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.