Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Winn, Gøteborg Gøteborg ,  Sverige

Quality Hotel™ Winn, Gøteborg

Gøteborg,  Sverige

Quality Hotel Winn er et personlig konferansehotell nord i Gøteborg og med kort avstand til sentrum er dette hotellet for deg som ønsker en spennende konferanse eller en avslappende weekend.

Quality Hotel™ Winn, Gøteborg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
5,0
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

5,0
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Winn, Gøteborg

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2026

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2026.

Frokost

Quality Hotel Winn serverer en sunn og velsmakende frokost med mange økologiske alternativer.

Frokost serveres

Mandag - fredag: 06:00 - 09:00
Lørdag - søndag: 07:00 - 10:30

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier, sommer og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Parkering

Det finnes parkering utenfor hotellet for 100 SEK per natt. Hotellet har også to plasser som er satt av til busser, samt to handikapplasser på utsiden av inngangspartiet. Kommer du med elbil er det mulighet for å lade (220v).

Relax

Quality Hotel Winn har en relaxavdeling der du kan slappe av etter en lang dag. Her finner du innendørs basseng og badstue. Alle våre hotellgjester har fri tilgang til relaxavdelingen. Har du glemt badetøy ditt, får du kjøpt det i resepsjonen. Vi anbefaler at du booker plass i resepsjonen, da vi har et begrenset antall plasser.

Åpningstider

Vi har åpent 08:00 - 23:00 hver dag i uken. 18-årsgrense etter 21:00.

Relaxavdelingen vår kan til tider være stengt under lengre perioder, da vi jobber med å oppgradere og bytte ut boblebadet. Ta kontakt med resepsjonen for mer informasjon.

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i sommerperioden og store helger. Bassenget og avslapningsområdet er bestilt for svømmeskoler / babysvømming noen dager og timer. Du er velkommen til å bruke bassenget før og etter disse timene. 

Vi har samarbeid med et treningsstudio som ligger 200m fra hotellet - inngang er gratis for våre medlemmer som bor. Ta kontakt med resepsjonen for mer informasjon og åpningstider.

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss er kjæledyr velkommen. Prisen for din venn er 300 SEK per besøk, har du med flere firbente venner er prisen 400 SEK per besøk. Dersom du har førerhund og viser frem beviset, koster det ingenting i tillegg. Ikke glem å gi oss beskjed når du booker oppholdet ditt slik at vi kan sikre deg et av våre dyrevennlige rom.

Lounge 24

Skulle du bli fysen på noe godt i løpet av dagen, kvelden eller natten, så har vi et bredt utvalg av snacks, lette måltider, drikke og andre nødvendigheter i Lounge 24 ved lobbyen. Med Lounge 24 kan du være både syvsover og nattugle. Velkommen hit, når som helst!

Gratis Wi-Fi

Alle Quality Hotel Winn sine hotellrom har trådløst internett.

Andre tjenester

  • Gratis WiFi
  • Bussparkering
  • TV
  • Popkornmaskin
  • Kjæledyr tillatt
  • Innendørs svømmebasseng
  • Badekar på utvalgte rom
  • Sminkespeil
  • 100 % røykfritt hotell

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.1.018 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.