Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Umeå

Velkommen til Umeå – bjørkenes by! I denne kulturrike perlen ligger mulighetene tett - alle våre fire hotell har sentral beliggenhet i denne innholdsrike byen!

Vil du ha en pakke? I Packtivity kan du velge mellom opplevelser og aktiviteter du kan booke i samme slengen som hotelloppholdet. Bare hyggelig!
Mange spennende valgmuligheter

I Umeå er mulighetene mange. Sentralt på Storgaten finner du to av våre hotell – Comfort Hotel Umeå City og Clarion Collection Hotel Uman. Comfort Hotel Umeå City ligger supersentralt og er et strålende valg for deg som vil reise moderne, enkelt og rimelig. Et steinkast opp den samme gata, ved Umeelva, finner du Clarion Collection Hotel Uman. Et vakkert hotell med et stort servicetilbud for deg som søker smidighet og komfort på reisen. Bare to gater bort ligger Comfort Hotel WinnSkolgatan. Dette smakfulle og moderne hotellet er et perfekt alternativ for deg som setter pris på design og som liker å bo der det er pulserende liv. Hotellet ligger nemlig oppå det nybygde galleriet Utopia. 

En perfekt blanding av nytt, gammelt, stort og smått

Til tross for at Umeå ikke er en av Sveriges største byer, er det allikevel sannelig et kultursentrum. Et perfekt møte mellom storhet og spenning, stillhet og sjarm oppstår her. Byen er kjent for sine mange museer, festivaler og yrende uteliv. Lenge har det også vært en av Sveriges mest populære studentbyer. Det er faktisk i Umeå det skjer – rett og slett. Uansett hvilket av hotellene du velger, kommer du til å ha gangavstand til alt det fantastiske Umeå har å by på.        

Konferanse, møter og lokaler i Umeå

Vil du vite mer om våre konferanse- og møtelokaler i Umeå? Du finner vårt utvalg her. 

Nærliggende destinasjoner
Skellefteå
Les mindre
5 hotell i Umeå

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.5.019 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.