Medlemskap
Slippers by the pool at spa hotell.

Luleå tilbyr deilige spaopplevelser

Mange besøker Luleå for den vakre naturen, Gammelstads Kirkeby eller Flygmuseet. Det er en kontrastfylt by hvor du kan oppleve alt fra skjærgård og friluftsliv til verdensarv, historiske steder og byens puls. Men også magiske spaopplevelser.

Opplev luksus med dagspa

Luleå byr på mange typer spaopplevelser for både store og små. Velg mellom alt fra store spa med flere bassenger, badstuer og mange behandlinger til små personlige spa hvor du kan glemme hverdagens gjøremål. Det er ikke bare en populær aktivitet for Luleå-innbyggere og andre besøkende som ønsker å bestille spa, men også for hotellgjester som ønsker å krydre oppholdet med det lille ekstra.

Bo på spahotell i Luleå

Et alternativ for deg som ønsker å bestille hotell med spa i nærheten av Luleå by, er Clarion Hotel® Sense. Dette er et sted for trygghet og avslapning, velvære og restitusjon, i et unikt miljø med vakker utsikt over byens hustak og den nordlige havnen.

En deilig pause fra hverdagen

Besøk det på egen hånd eller bestill et dagspa med venner når du vil unne deg en veldig fin dag. Velg mellom forskjellige typer badstuer, en varm kilde eller et fotbad hvor du får sjansen til å gi føttene den omsorgen de fortjener. Å slappe av og koble fra hverdagens stress vil gjøre deg klar til å oppdage alt Luleå har å tilby!

Luleå

Spa og velvære

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage