Medlemskap
Freshly made hamburger with melted cheese.

Mat og drikke i Luleå – noe for enhver smak

Et besøk i Luleå innebærer mange muligheter til å utforske forskjellige kulinariske gullkorn. Luleå er et matparadis som definitivt har noe for alle preferanser og smaker. Her kan du utforske klassisk eller moderne i hyggelige omgivelser, og med en prislapp som passer deg.

Barer med utsikt og gode drinker

Vil du koble av med en god drink etter en lang dag i Luleå? Det tar ikke lang tid å finne en bar etter din smak! Takbaren på Clarion Hotel® Sense er et populært valg – her kan du nyte en velkomponert cocktail med utsikt over Norra Hamn og hustakene. Byen tilbyr mange ulike barer, hvorav flere er nisjepreget. Du finner barer med en forkjærlighet til gin, whisky og øl. Og mange som holder åpent langt utover natten.

Finn en restaurant som passer deg

Et besøk i Luleå bør definitivt forgylles med et besøk på noen av byens mange gourmetrestauranter som tilbyr genuine smaker av Swedish Lapland. Vi garanterer rike smaksopplevelser med norrländske råvarer, for de som ønsker det. Er du sugen på noe mer internasjonalt? Luleås matscene inneholder naturligvis også asiatisk, italiensk, amerikansk og mye mer. Velkommen til Luleå!

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage

Oppdag
Hotell
Restaurant
Konferanse