Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Skellefteå

Velkommen til Västerbotten og gullbyen Skellefteå. Her bor du i moderne rom midt i byens hjerte. Opplev kultur, pulserende idrett eller storslagen natur – i Skellefteå har du aktiviteter og severdigheter av alle slag utenfor døren.

I nærheten av underholdning og aktiviteter

På stedet der Skellefteås gamle stadshus en gång i tiden lå ligger idag Comfort Hotel Skellefteå Stadshotell. Fra adressen på Stationsgatan 8 har du underholdning, shopping og aktiviteter av alla slag rett utenfor døren. Sentrum er full av sjarmerende små butikker og kjøpesenter. Kjøpesenteret Vintergatan ligger rett ved Skellefteå Stadspark og har et utvalg av trivelige butikker og kafeer. Skellefteå ligger ca 15 kilometer oppstrøms fra Bottenviken og Skelleftehamn, hvor E4:an møter Skellefteälven. Fra hotellet er det kun 5 minutter å gå til Skellefteå busstasjon. Derifra ligger Skellefteå Lufthavn omtrent 20 minutters biltur unna sentrum.

Badstu og relaxavdeling

Etter en lang dag kan det være deilig å slappe av og ladde batteriene. På Quality Hotel Skellefteå har du mulighet til å slappe av i badstu- og relaxavdelingen. Slapp av litt i de to helt nye relaxrommene med magisk utsikt over Stadsparken og Skelleftäelven. I hotellets underetasje kan du som gjest, dessuten benytte deg av både badstu og Jacuzzi uten ektra kostnad. På hotellet ligger også Aqua Spa – et av Sveriges fineste dagspa, hvor du kan få alt fra manikyr og pedikyr til ansiktsbeandlinger og massasje.  

Kultur, friluftsliv og idrett

Skellefteå er en ung by i en eldre bygd med mye å se og gjøre – byen ble grunnlagt i 1845 men Skellefteå sogn går helt tilbake til 1300-tallet. Byen kalles noen ganger "gullbyen" – mye takket være det berømte Skelleftefältet som er et av verdens rikeste mineralfelt.  Kultur-og friluftsområden Nordanå, som ligger ved byens nåværende sentrum, er et interessant og historisk sted. Området her viser viktigheten av stedet for byens kirkelige, sosiale og kommersielle liv siden middelalderen. Västerbottensteatern, Skellefteå museum og Nordanås teater kan tilby deg som besøkende et rikt kulturtilbud i byen. Byen har også flere berømte forfatter, og har nylig blitt kjent som "fortellerens by", for eksempel ved den årlige Berättarfestival i Skellefteå. Skellefteå er også en god sportsby og har oppnådd stor suksess innen ishockey, ski og kampsport.

Konferanse, møter og lokaler i Skellefteå

Vil du vite mer om våre konferanse- og møtelokaler i Skellefteå? Du finner utvalget vårt her.

Nærliggende destinasjoner

Umeå

Les mindre
9 hotell i Skellefteå

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.5.019 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.