Medlemskap
Schnitzel and fries at restaurant The Social Bar & Bistro.

Utforsk det kulinariske tilbudet i Linköping

Hvis du planlegger en tur til Linköping, har du mengder med spisesteder å velge mellom som er verdt et besøk. Linköpings kulinariske tilbud har influenser fra hele verden, samtidig som innbyggerne er veldig stolte over den klassiske Östgöta-maten.

Mat og drikke i sentrale Linköping

For deg som bor eller har bestilt overnatting i Linköping sentrum, finnes det mengder med anerkjente spisesteder og barer i gangavstand. Du kan for eksempel velge fine dining, hot asiatisk, spennende tapas med inspirasjon fra Middelhavet eller en kjøttbit på en avslappet bistro. Under finner du en liste med restaurantene våre i byen.

Oppdag perlene i utkanten av byen

I utkanten av sentrum ligger Gamla Linköping, et friluftsmuseum som ble skapt for å bevare minnene av svunne tider. I disse eldre bygningene som fikk sjansen til et nytt liv under 1900-tallets rivebølge, kan du nyte alt fra vafler til rekesmørbrød, kjøttboller og klassisk svensk «fika». Hvis du tiltrekkes av det svenske kjøkkenet, anbefaler vi The Box Restaurant hvor du kan nyte klassiske retter fra Sverige med en internasjonal vri.

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage