Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Linköping Sverige

3 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Konferanse og møter i Linköping

Vi tilbyr konferanse- og møtelokaler for 300 personer med beste beliggenhet ved Trädgårdsföreningen i sentrale Linköping. Fra våre konferanselokaler er det kort vei til Universitetssjukhuset, Domkyrkan, Linköpings universitet og Linköpings sentrum.

Våre konferanselokaler og forsamlingsrom passer alt fra dagens salgsmøte eller månedens styremøte, til utstillinger, arrangementer og private fester. Kombiner gjerne konferansen med teambuilding-aktiviteter og underholdning. Vi hjelper deg med planene. Med en populær bar og restaurant, og godt snacks og god kaffe i løpet av møtedagen, trenger du ikke å forlate hotellet for å få en fullgod møteopplevelse.

Hvis du vil oppleve Linköping, finner du byens mange butikker og restauranter rett rundt hjørnet fra vårt konferansehotell. Du har gangavstand til Stora torget og alle tilbudene og fornøyelsene i sentrum. På vårt konferansehotell Quality Hotel™ Ekoxen på Klostergatan er du nabo med Trädgårdsföreningen og bare en fem minutters spasertur fra Trädgårdstorget.

Etter konferansen eller møtet lokker så vel nærmeste nabo Trädgårdsföreningen som den godt bevarte bydelen Gamla Linköping med sine sjarmerende hus og brosteinsgater. Et besøk ved naturskjønne Bergs slussar med etterfølgende kanaltur på Göta Kanal og sjøen Roxen, er også populære aktiviteter.

Er dere sugne på fartsfylt underholdning, ligger Sveriges største motorsportanlegg Mantorps Park 25 minutter fra våre konferanselokaler.

Linköping er hjemsted for en mengde kjente bedrifter, som for eksempel SAAB. Mjärdevi Science Park ligger et par kilometer fra vårt konferansehotell, og bybussene tar deg enkelt dit på knappe 20 minutter. Hvis du reiser via Linköpings sentralstasjon når du våre lokaler på en 10 minutters spasertur. Fra Linköping tar du deg lett og enkelt til nærliggende Norrköping. Skavsta flyplass ligger en drøy times biltur fra konferanselokalene.

Velkommen til vakre Linköping og våre moderne konferanselokaler!

Les mindre
3 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.