Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Jönköping

Velkommen til Jönköping! Vakkert plassert langs sørkysten av innsjøen Vättern. Her finnes hoteller av historisk karakter, designhotell med utsikt over vannet og sentrumshotell med fleksible konferanse- og møtelokaler.

Vil du ha en pakke? I Packtivity kan du velge mellom opplevelser og aktiviteter du kan booke i samme slengen som hotelloppholdet. Bare hyggelig!
Sentral beliggenhet med hyppige bussforbindelser 

I Jönköping bor du i et vakkert miljø med sentral beliggenhet. Her finnes Clarion Collection Hotel Victoria med historisk karakter, Comfort Hotel Jönköping med badstue og treningsrom, enestående Quality Hotel Match, og designhotellet Vox Hotel. Nyt pulsen av byen, strandliv og naturopplevelser. Alt finnes på gangavstand! Fra hotellene våre er det bare 5-10 minutters ganger til Jönköping reisesentrum med bussforbindelser til Malmö, Stockholm og Göteborg som går svært ofte.

Fra shopping på Asecs til kultur på John Bauers museum 

I Jönköping finner du det populære kjøpesenteret Asecs som byr på et bredt utvalg av shopping for hele familien. Her finnes det også en lekeplass for de små rastløse bena, et lyst og luftig stelle- og ammerom. I byen finnes også Tannpirkermuseet, John Bauers museum og den store Elmia-bilmessen.

Ta en utflukt til Gränna og Visingsö

Nord for Jönköping ligger Gränna, en by som oser svensk idyll med vakre trehus og brosteinsbelagte gater. Her ser du slottsruiner og slott som vitner om den gamle stormaktstiden. Når du er her må du så klart besøke fabrikkene og smake på polkagriser! På Visingsö, utenfor Gränna, kan du høre historiene om kongemord og om når Sverige ble styrt fra Visingsö. Du kan også nyte den vakre naturen fra en kajakk i krystallklart vann eller på stiene fra en sykkel.

Konferanse- og møtelokaler i Jönköping

Her kan du velge blant våre fleksible konferanse- og møtelokaler i Jönköping.

Mer om Jönköping

Les om hotellspøkelset på Clarion Collection Hotel Victoria

Nærliggende destinasjoner

Skövde

Borås

Göteborg

Les mindre
8 hotell i Jönköping

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

Oppdag Hotell Restaurant Konferanse
3.2.13.011 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.