Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Norrköping

Skal du til Norrköping og trenger hotell? På Comfort Hotel® Norrköping bor du i gangavstand til sentralstasjonen, koselige restauranter, barer, caféer og shoppingområder i bydelen Saltängen, midt i sentrum av Norrköping.

Severdigheter i Norrköping

Som gammel industri-, handels- og sjøfartsby finnes det mange interessante severdigheter, steder og muséer å besøke i Norrköping! Rusle langs elva Motala ström, kjent som Strömmen blant de innfødte, som renner gjennom byen. Her er det vanskelig å gå glipp av Arbetets Museum, også kjent som Strykjärnet, en bygning formet som en sjukant som står midt i vannet. Er du her om sommeren er det et must å gå langs promenaderna, tre vakre lindealléer som omringer bykjernen, og en viktig del av Norrköpings identitet og karakter.  

Bo ved Kolmårdens Djurpark

Når du bor på Comfort Hotel Norrköping er du også I nærheten av Nordens største dyrehage, Kolmårdens Djurpark. Det populære utfluktsmålet ligger bare 3 mil utenfor sentrum og er en perfekt dagsutflukt hvis du er på besøk i Norrköping.

Sømløs forbindelse

Inne i Norrköping tar du deg enklest rundt med trikken, men det er også lett å komme seg til og fra Norrköping, uansett om du skal videre innad i Sverige eller utenlands. I tillegg til gode togforbindelser er byen også knutepunkt for flere store veier i Sverige, som motorveien E4 og veien E22, som tar deg sørover langs østkysten. Flyr du til Norrköpings flyplass tar det bare 10 minutter å kjøre til sentrum. Fra Skavsta flyplass tar det 45 minutter, og fra Arlanda Airport er du framme etter ca. 2,5 timer.

Bedrift

Til tross for sin rike historie innen svensk tekstilindustri, er de største bransjene i Norrköping i dag innen papir/emballasje, logistikk og transport, elektronikk, handel og IT/media. Det er også i Norrköping du finner de statlige myndighetene SMHI, Luftfartsverket, Kriminalvården, Migrationsverket og Sjöfartsverket. Store selskap som Whirlpool, Goodyear, Servera og Stadium har byen som base for varedistribusjon med store lager.

Gangavstand til Campus Norrköping

Skal du hilse på en av Norrköpings studenter? Med sin sentrale beliggenhet er Comfort Hotel Norrköping perfekt som utgangspunkt og du kan enkelt gå gjennom sentrum til Campus Norrköping. Du er framme på 18 minutter!

Byer i nærheten

Linköping
Nyköping
Örebro

Les mindre
6 hotell i Norrköping

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.