Medlemskap
Indoor pool at spa hotel Quality Hotel The box in Linköping.

Herlige spaopplevelser i Linköping

Linköping er en by som tilbyr spennende attraksjoner og severdigheter på behagelig avstand. Ta en tur til Gamla Stan eller besøk en av de mange restaurantene. Eller hvorfor ikke bruke dagen på et herlig spa? Her er det nemlig mange spa som får både kropp og sjel til å juble.

Basseng og badstue midt i byen

Bassengopphold, badsturituale eller en herlig behandling til ansiktet? Uansett hvilken avslappende spaopplevelse du er ute etter vil du finne den i Linköping. Å besøke et spahotell eller bestille dagspa er en utmerket idé for et par, venner eller kolleger som vil unne seg det der lille ekstra. Perfekt for å slappe av etter en dag med oppdagelser eller for å lade batteriene til kveldens bravader!

Avslutt med en god natts søvn på hotell

Du som vil nyte spafølelsen til det fulle kan for eksempel sjekke ut The WellboxQuality Hotel™ The Box i Linköping. Der finner du utendørsbasseng, jacuzzi, dampbadstue og tørrbadstue spredt på et 600 kvadratmeter stort spa der alle sansene dine er i fokus. Bestill noen netter på hotellet og gjør oppholdet ditt i Linköping til noe helt ekstra! Det er ingenting som slår det å krype ned i en deilig hotellseng etter noen timer på spa for så våkne dagen etter på til en solid frokost.

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage