Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Helsingborg Helsingborg ,  Sverige

Comfort Hotel® Helsingborg

Helsingborg,  Sverige

Comfort Hotel Helsingborg er et trendy cityhotell i hjertet av Helsingborg, bare 500 m. fra sentralstasjonen. Det selvsagte valget for deg som vil bo sentralt, oppleve stilig design og moderne rom.

Comfort Hotel® Helsingborg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
6,6
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

6,6
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Helsingborg

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Frokost

På Comfort Hotel Helsingborg serverer vi en lekker frokostbuffét med nybakt brød, musli, koldtbord og fersk frukt. Mye på buffeten er også økologisk.

Frokosten serveres: 

Mandag - fredag: 05:45 - 10:00
Lørdag - søndag: 06:45 - 10:00

Åpningstidene på våre fasiliteter kan variere i ferier, helligdager og utvalgte helger. Kontakt oss gjerne for åpningstider under ditt opphold

 

Parkering

Vi har et overvåket parkeringshus med plasser som du kan forhåndsbestille via lenken under, prisen er 220 SEK per natt.

Relax & treningsrom

Start eller avslutt dagen med trening i vårt treningsrom, eller ta deg en tur i badstuen. Vår relaxavdeling tilbyr separat dame og herrebadstu, og den er åpen helt til 22.00. Kontakt gjerne resepsjonen så starter vi den for deg. Treningsrommet er åpent 24-7, så det finnes ingen unnskyldninger.

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss er kjæledyr velkommen. Prisen for din venn er 300 SEK per besøk, har du med flere firbente venner er prisen 400 SEK per besøk. Dersom du har førerhund og viser frem beviset, koster det ingenting i tillegg. Ikke glem å gi oss beskjed når du booker oppholdet ditt slik at vi kan sikre deg et av våre dyrevennlige rom.

Lazy Sunday

Vi liker slappe søndager på Comfort Hotel Helsingborg. For en kostnad på 100 SEK/time kan du snooze på rommet noen timer ekstra!

 

Wi-fi

Alle våre gjester har tilgang til trådløst internett over hele hotellet. Du kan lett koble opp din data eller tablet på rommet, i lobbyen eller på terrassen. Koble deg opp på Comfort Hotel Helsingborg med en lett registrering for innlogging. Surfs up!

Andre tjenester

  • Konferansesenter
  • Kjæledyr tillatt
  • Møterom
  • Bar

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.