Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Malmö Live Malmö ,  Sverige

  • Lobby area with large photograph on the wall by Vera Lutter.

Clarion Hotel® Malmö Live

Malmö,  Sverige

85 meter over bakken reiser Clarion Hotel Malmö Live seg, et nytt landemerke i byens silhuett. En møteplass langt utover det vanlige både for byens innbyggere, besøkende og konferansegjester. Vi er et kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® Malmö Live 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,4
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,4
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® Malmö Live

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Velkommen til Clarion Hotel Malmö Live, en møteplass både for lokale og internasjonale gjester.

Se deg omkring i hotellet med våre 360 graders panoramabilder

Perfekt beliggenhet i Malmø

Beliggenheten er perfekt, ved siden av sentralstasjonen og høyskolen og med kort vei til kultur, underholdning, shopping, parker og Malmøs egen strand, Ribersborg. Via Malmøs Citytunnel når du stasjonene Triangeln og Hyllie på bare et par minutter. Er du interessert i arkitektur og setter pris på gammelt som nytt, finner du både Malmöhus Slott og Turning Torso på gangavstand fra hotellet. Les mer om Malmø her.

Restaurant og bar

Under taket vårt er det flere forskjellige smaksopplevelser å friste med. Grand Italian - Vår nye destinasjon for italienske matopplevelser. I 25. etasje i et nytt inspirerende design skaper vi en eksepsjonell matreise gjennom Italia. Om sommeren er The Terrace åpen - takterassen vår som gir deg den genuine følelsen av Malmø og dets store hjerte. Sommeren 2024 har vi italiensk preg og innredningen som tar oss rett ned til Amalfikysten. Ved dårlig vær er Living Room Bar åpen og serverer coctails og enklere retter i et herlig loungemiljø.

Her kan du booke bord i restauranten!

Regionens største kongresshotell

Vil du ha en liten workshop eller en stor galla? Vi fikser! Med fleksible lokaler skaper vi kreative løsninger for å sette deg og dine ønsker i fokus. Med vår store kongressal for 1500 personer, rett ved Malmö Centralstation, kan du nesten ikke finne en mer tilgjengelig destinasjon for din neste konferanse. Les mer om konferanse her!

Suiter

Oppgrader oppholdet ditt og bo som en sportsstjerne på 23. etasje kan du slå på stortromma med Zlatansuiten eller Chlumska-suiten, navngitt etter to legendariske sports- og eventyrslegender fra Malmö.  Les mer om våra suiter her! 

Treningsrom & Relax

På treningssenteret vårt forbrenner du kaloriene fra kvelden før og her har du også tilgang til tradisjonell badstue. Vi har også personlige trenere på plass. Vil du heller ta en joggetur i omgivelsene ligger Slottsparken på behagelig gangavstand. Spør i resepsjonen, så får du gode tips om de beste joggerundene! Les mer om treningsrommet vårt her.

Handikaptilpassede rom

Clarion Hotel Malmö Live tilbyr selvsagt hotellrom som er tilpasset for personer med funksjonshemninger. Disse rommene er tilpasset rullestolbrukere, samt hørsel- og synsskadde. Kontakt oss for mer informasjon.

Sentrum for musikk, kunst og design

Clarion Hotel Malmö Live ligger vegg-i-vegg med Malmö Live Konserthus og tilbyr fantastiske forestillinger innen alle sjangere for både hotellgjester og lokale. Er du interessert i kunst kan vi også friste med en stor samling internasjonal og moderne kunst som henger i hotellets fellesarealer.

Kontakt

  • Dag Hammarskjölds torg 2 21118 Malmö , Sverige

Finne frem til hotellet

Tog

Tog til Malmø sentralstasjon

Buss

Buss til holdeplass Anna Lindhs plass

Fra Malmö Airport

Flybuss til Malmø sentralstasjon

Fra København flyplass, Kastrup

Tog til Malmø sentralstasjon

Taxi

Vi anbefaler Taxi Kurir, telefon +46 40 700 00

Om Clarion Hotel Malmö Live

Antall rom

444 stk - 822 senger

Antall konferanselokaler

23 stk - kapasitet for opptil 1500 personer

Avstand flyplasser

København flyplass, Kastrup: 25 km
Malmö Airport Sturup: 30 km

Avstand offentlig transport

Malmø sentrastasjon: 100 m

Tripadvisor Travelers' Choice Awards 2024

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.