Sjekk inn med et smil. Quality Hotel™ har alt du trenger, uansett anledning, årstid og tid på døgnet. Ta med familien på weekendtur eller kombiner konferansen med teambuilding. På Quality Hotel er det alltid smil, latter og moro. Mye moro.

Quality Hotel Airport Gardermoen bedroom

Hos oss er det møtet som er viktigst. Et møte mellom to kollegaer som gir nye impulser, mellom foreldre og barn som ler til de stuper, eller møtet mellom hundre jobbkompiser som plutselig deler samme visjon. Vi bryr oss om møtet mellom oss og deg. Øyeblikkene som virkelig betyr noe.

Hotell der du vil bo

Om du er superhelt eller hverdagshelt, vi møter deg på veien. Enten du skal arrangere en stor konferanse, delta på et lite møte eller nyte en pause fra hverdagen med familien. De 58 hotellene våre finner du på spennende destinasjoner i bysentre, nabolag, på naturnære destinasjoner og ved flyplasser i Norge, Sverige og Danmark.

Kom som kollega - dra som kompis!

På Quality Hotel er vi gode på møter - både de som er store, og de som er små, enten det er styremøte, konferanse, teambuilding eller bli kjent-leker. Popcorn og softis er aldri en dum idé, det inngår alltid i pausen.

Conference at Quality Hotel with ice cream

Vi leker ikke konferanse-eksperter, eller - jo, det gjør vi. Vi gir deg alt du måtte trenge til konferansen din, og alt du vil ha. Vi kan simpelthen ikke noe for det, vi elsker å redde dagen! Tja, som en slags livbøye som loser deg trygt i land. For din suksess er vår suksess. Vårt mål er at du som møtebooker skal skinne som en stjerne etter et vellykket arrangement - uansett størrelse, og at du som gjest skal reise fra oss med minner så det monner, og med opplevelser som beriker.

En konferanse uten latter, er en konferanse uten minner. Vi tror at totalopplevelsen forsterkes av sosiale aktiviteter og hyggelige stunder sammen. Hva med å utfordre hverandre i shuffleboard? Eller dra samtalen enda litt lenger med FuelBox? Vi har flere spill og diverse morsomme aktiviteter på lur - hva enn som måtte passe deg og dine deltakere. Det er lekende lett: kom som kollega, dra som en kompis!

Kom som kaos, dra som familie!

Senk skuldrene, sjekk inn med et smil og nyt etterlengtet kvalitetstid med familien hos oss. Det eneste du trenger å tenke på er om du vil ha eggerøre eller yoghurt (eller begge deler, så mye du vil) til frokost. Og oppvasken? Den tar vi! Vi elsker å tilby det lille ekstra, slik at dere kan lene dere tilbake, være sammen og sette av tid til de små øyeblikkene i hverdagen - de som virkelig betyr noe. For livet er et eventyr. Alle fartsmonstre, badeløver, matmonser, dagdrømmere og såpedivaer skriver et kapittel eller to på Quality Hotel. Våre hotell og nabolag er fulle av oppdagelser og opplevelser - for både store,som små - ja, for hele familien. Vi venter i spenning på å høre hva deres eventyr handler om!

Family at the beach - Quality Hotel

Smakseksplosjoner som spraker like godt som det smaker

Vi brenner for god, sunn og grønn mat som både smaker godt og gjør godt. Derfor serverer vi grønne, fristende, deilige retter til alle dagens måltider - laget med miljø og minimalt med matsvinn i tankene - og flere kilo sjarm! Vi er lidenskapelig opptatt av råvarer, og spesielt svake er vi for de lokale, nordiske herlighetene. Du finner dem hos oss.

Seasons - food - Quality HotelPå Quality Hotel er lunsjkonseptet Seasons tilpasset sesongens råvarer.

Uten mat og drikke, duger helten ikke.

Frokost er dagens viktigste måltid, så rull deg ut av senga, lukt deg frem til dagens første kaffekopp, og kom ned til en velfylt og næringsrik frokostbuffé. Vi serverer kaffe med fuglesang og lar hønene ha det som plommen i egget! Og best av alt, det koster ikke en krone ekstra!

Pssst: Finn restauranten som ligger nærmest deg,og book bord.

Om du skal på tur med familien, på teambuilding eller på konferanse med jobben; vi tilbyr alltid hotellrom, møterom og hjerterom på Quality Hotel.

__Quality Hotel - for meetings that matter. __


Les mer

Vil du lese mer om Quality Hotel? Gjør det her.

Barnas Sommer – perfekte hotell for deg og familien

3 eksperttips til din neste konferanse