Enten det skal arrangeres et møte mellom få eller en konferanse for 3000, er det viktig å legge til rette for at møtet kan bli en suksess. Her er 3 ekspert-tips for planleggingen!

Konferanse på Quality Hotel
Konferanse på Quality Hotel

Book din konferanse på Quality Hotel her!


Før du leser videre, sjekk ut videoen for å få et inntrykk av hvordan en konferanse på Quality Hotel kan se ut!


https://player.vimeo.com/video/320484741


# 1. Fyll på med hjernemat!


Eat smart, meet smart! For å holde energien og motivasjonen til deltakerne oppe, er det viktig å ha drikke og pausemat lett tilgjengelig. Vi anbefaler å starte dagen med en smoothie, og det kan være lurt å legge inn mange korte pauser i løpet av dagen hvor gjestene har tilgang til frukt og grønt, kaffe, te og mineralvann. Slik holdes blodsukkeret oppe og hjernen klarer å være fokusert gjennom dagen. Lunsjen hos oss skal være et deilig pust i bakken, og gi energi til videre arbeid. Derfor har vi laget Seasons som er deilige, smaksrike retter, basert på sesongens beste råvarer. Nam!


Quality Hotel Seasons Lunch Conference


# 2. Ha fokus på det sosiale


Avhengig av budsjett og mål med arrangementet, så vil det sosiale også være med på å gjøre et seminar helt spesielt.
Avslapning så vel som fysisk aktivitet kommer godt med etter en lang dag hvor man har sittet mye i ro. Hva med å arrangere et rebusløp eller ølsmaking? Fornøyde folk som blir bedre kjent og bygger relasjoner yter gjerne mer når de er tilbake på kontoret. Dersom det skal spises en felles middag på kvelden er det også fint om deltakerne får en times egentid før man samles igjen. Da får de litt tid til å trekke seg litt unna og hvile kropp og hode før man samles til sosialt lag


Quality Hotel Conference popcorn


# 3. Planlegg godt!


Tenk gjennom hva målet med møtet er, slik at dere har en klar tanke om hva dere ønsker å oppnå ved å samles. Det kan også være lurt å fortelle dette til konferansevertene på hotellet, da de ofte har gode ideer til hvordan man kan gjøre møtet enda bedre.


PS: Dersom du synes at planleggingen kan være vanskelig, kan du også på alle Quality Hotel få hjelp til planleggingen av en av våre konferanseverter!


Sjekk ut våre hotell her.


Quality Hotel Shuffleboard Conference


Kom som kollega, dra som kompis


Hos oss skal møter, både private og i jobbsammenheng, være morsomme, og hele konferansekonseptet bygger på en tankegang om at det skal være gøy og avslappet. Derfor finnes det muligheter for å servere både softis og begere fylt med popcorn i tillegg til den klassiske pausematen. Vil gjengen leke litt og spille shuffleboard i pausen? Kjør på. Vil dere ta en drink i baren før middag? Slå dere løs! Det bugner av aktiviteter som kan bli konferansens «lille ekstra», så spørsmålet dere må stille dere selv er: Hvor morsomt vil dere at referatet fra møtet skal bli?  1. januar åpnet vi et helt nytt hotell, nemlig Quality Hotel The Mill. Det kan du lese mer om her.


quality-hotel-conferance-soft-ice-cream-popcorn
Les mer og book din neste konferanse på Quality Hotel her!