Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™

55 hotell passer ditt søk

Legg til et eller flere hotell i din forespørsel så kontakter vi deg.

55 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Quality Hotel™ - for meetings that matter

Hos oss er det møtet som er viktigst. Et møte mellom to kollegaer som gir nye impulser, eller møtet mellom hundre jobbkompiser som plutselig deler samme visjon. Vi bryr oss om møtet mellom deg og oss. Vi bryr oss om øyeblikk som virkelig betyr noe.

På Quality Hotel™ får hver medarbeiders personlighet skinne, og det gjenspeiles i arbeidet vi gjør. Vi elsker å tilby det lille ekstra, slik at dere kan lene dere tilbake, være sammen og sette av tid til de små øyeblikkene i hverdagen - de som virkelig betyr noe. Våre 60+ hoteller i Norden er unike på hver sin måte, men felles for dem alle er den gode, varme atmosfæren og den personlige tilnærmingen til hver gjest. Det er nettopp det som gjør et besøk hos oss helt unikt. Din suksess er vår suksess. Vårt mål er at du skal skinne som en stjerne etter et vellykket arrangement - uansett størrelse. Dine gjester er våre gjester, og vi lover å gjøre alt vi kan for at dere skal reise fra oss med minner så det monner og med opplevelser som beriker.

Møter som leker

En konferanse uten latter, er en konferanse uten minner. Vi tror at totalopplevelsen forsterkes av sosiale aktiviteter og hyggelige stunder sammen. Hva med å utfordre hverandre i shuffleboard? Eller dra samtalen enda litt lenger med FuelBox? Vi har flere spill og diverse morsomme aktiviteter på lur - hva enn som måtte passe deg og dine deltakere.

Myke pauser som får deg til å poppe

Drømmer du noen ganger tilbake til den tiden du kunne spise softis med hele ansiktet uten at noen brydde seg? Eller de gangene du trykket nesa inntil glasset på en popcornmaskin og ventet i spenning på et neste POP? Sånn er det å være konferansegjest hos oss! Hos oss kan du tappe din egen softis, så mye du bare vil, mens popcornmaskinen popper frydefullt ved siden av!

Er det plass til alle?

Klart det er! Du setter ønsket for agendaen, vi setter rammene for konferansen eller eventet ditt, uansett hvor lite eller stort det er. Vi har både møterom og hjerterom med plass til alt fra små til store grupper på våre Quality Hotel™ i Norge og Sverige. Kom med spørsmålet, vi gir deg fasiten.

Les mindre
55 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

3.2.13.011 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.