Ikke start det nye året med å våkne til skitne gryter og tomflasker. Unn deg heller å våkne opp i en deilig, myk hotellseng. Hvilken opplevelse ønsker du?

New Years Oslo

1. NEW YEARS at Norda - en kveld du sent vil glemme

Restaurant Norda, som ligger på Clarion Hotel® The Hub, forbereder seg på en gigantisk nyttårsfest. De tar deg tilbake til hotell Viking og året 1952, tar frem pussekluten og pusser gammelt sølvtøy for tidenes nyttårsfest på Norda! Enten booker du kun den eksklusive 4-retters middagen med DJ og god stemning, ellers så legger du i tillegg til en hotellovernatting.

Les mer om Nordas nyttårsfest og sikre din plass her!

New years eveInviter vennene dine til en heidundranes nyttårsfeiring - men slipp oppvasken dagen etter!

2. Dinner Show på Clarion Hotel® The Hub

Her vil du bli underholdt fra start til slutt, og vi lover å gi deg en fantastisk avslutning på 2023! Du kan forvente et show fylt med artister, DJs, saxofonister, dansere, trommeslagere og mye mer. Til dette kan du nyte en nydelig 3-retters middag. Kan det bli bedre? Du velger selv om du vil bli værende over natten i et koselig hotellrom eller ta en taxi hjem i de sene nattetimer.

Les mer om showet, middagen og book her.

3. Eksklusiv nyttårsfeiring på Lily Country Club

Hva sier du til å kunne avslutte 2023 med en eksklusiv 5-retters festmeny, aperitiff, hotellovernatting og en nydelig frokostbuffet dagen etter? På Lily Country Club kan du feire en magisk nyttårsaften uten at du trenger å løfte en finger. Det er du verdt! Lily Country Club ligger på Kløfta, ca 10 minutter fra Gardermoen og 25 minutter fra Oslo sentrum.

Book din nyttårspakke her!

Brasseriet restaurant Lily Country Club in Kløfta outside Oslo_16_9La kokkene på Lily Country Club ta med smaksløkene dine på en magisk reise.

4. Feir det nye året med god mat og spa

Son Spa, som ligger cirka en times biltur fra Oslo, tilbyr i år en stemningsfull nyttårsfeiring med fokus på god mat, herlige spaopplevelser og fyrverkeri. Pakken består av et to-dagers opphold og inneholder alt fra "Midnight spa" til festmiddag, fyrverkeri og brunch. Dette vil du ikke gå glipp av!

Les mer om den store nyttårspakken og book her.

5. Nyttårshelg med spa på Farris Bad

I år har Farris Bad slått på stortromma, de tilbyr nemlig gjestene sine to ulike pakker. Begge pakkene inneholder overnatting i to netter. Her har du muligheten til å gjøre nyttårsaften om til en eksklusiv og luksuriøs helg fylt med spa, god mat og drinker. Farris Bad ligger i Larvik, og fra Oslo tar det ca to timer med bil.

Book nyttårspakken på Farris Bad her!

spa-2-for-1-farris-bad


Dersom disse forslagene ikke var heeelt det du var ute etter, finner du alle Oslo-hotellene våre her!

Godt nyttår!