MedlemskapMine bookingerKundeservice
Colorful food at restaurant Norda in Oslo.

Norda – fantastisk matopplevelse med utsikt over Oslo

Book nå

Se for deg Oslos beste beliggenhet, en smaksopplevelse av de sjeldne, den råeste utsikten Oslo har å by på og ikke minst noe godt i glasset. Blir det bedre? Velkommen til Norda på toppen av Clarion Hotel® The Hub!

Norden møter verden

Utsikt fra 13. etasje. Beliggenhet rett ved Oslo S og Jernbanetorget. Det blir vel ikke et bedre utgangspunkt for en herlig kveld ute på restaurant med venner, kjæreste eller kolleger? Det å spise på Norda Oslo skal være en opplevelse for sansene. Her får du råvarer fra det nordiske kjøkkenet kombinert med spennende smaker og krydder fra ulike verdensdeler, et vinutvalg fra øverste hylle og – selvfølgelig – den råeste utsikten Oslo har å by på!

Autentiske smaker

Det er inspirasjonen fra "det fjerne", autentiske smaker og nordiske ingredienser som skaper den kulinariske opplevelsen du møter på Norda. Du er alltid velkommen til å nyte et glass vin, et par østers eller en tre-retters – alt etter hva som måtte passe deg best. Maten er tilberedt i ypperste kvalitet og består av håndverk med råvarer fra både hav og jord – og alt kommer fra en bærekraftig produksjon.

Ureist mat fra åker på taket!

På Norda får du ikke bare servert kortreist mat, du får servert ureist mat! Ja, det stemmer, urter og grønnsaker dyrkes nemlig på taket av Clarion Hotel® The Hub og tar veien til Norda for å kunne skape en enestående og unik meny, som kan tilbys til alle gjester. Åker på et tak midt i Oslo - hvem hadde trodd?

Colorful food at restaurant Norda in Oslo.Table setting at restaurant Norda in Oslo.Dessert at restaurant Norda in Oslo.Interior at restaurant Norda in Oslo.

Norda

Oslo

Meny

Åpningstider

Lunsj

Tirsdag - Fredag: 11:30 - 14:00

Middag

Tirsdag - Onsdag: 17:00 - 00:00

Torsdag: 17:00 - 22:00

Fredag: 17:00 - 02:00

Brunsj

Lørdag: 12:00 - 15:00

Adresse

Biskop Gunnerus gate 3, 0106 Oslo

Kjappe fakta om Norda

  • Beliggende ved Jernbanetorget og Oslo S i Oslo
  • Ureist mat – urter og grønnsaker fra åker på taket
  • Ligger i 13. etasje med flott utsikt over Oslo