CHRISTMAS AT THE HUB

christmas

Velkommen til Clarion Hotel® The Hub - hvor vi skaper julestemning fra 16. November til 31. desember.

Vi er glade for å presentere årets begivenhetskalender for den kommende julesesongen. Enten du er tilreisende som ønsker å oppleve Oslo i sin mest magiske tid eller en lokal som søker etter spennende arrangementer å delta på, for å komme i skikkelig julestemning. I år har vi satt sammen en unik samling av små og store eventer, som skal gjøre høytiden ekstra fin og spesiell.

Vår sjarmerende hovedstad er overstrødd med vinterens sjarm, og Clarion Hotel® The Hub er midtpunktet for all aktivitet. Fra vår årlige slående lystenning - til en spektakulær helaften når vi sier velkommen til 2024! Vi vil ta deg med på en reise gjennom en festlig tid som vil varme både store og små.
 

La oss være vertskap for din julefeiring i desember. Utforsk vår fullstendige kalender nedenfor, og forbered deg på å bli fortryllet av oppriktig glede og varme som Clarion Hotel® The Hub har å tilby denne festlige sesongen. 

Fra og med søndag 19. november hver søndag fram til 17. desember kommer vår kjære pianist Johan og spiller nydelige juletoner mellom 09:15 og 10:45.

 

DETTE VIL DU IKKE GÅ GLIPP AV
 

Julelystenning
16. november tenner vi julelysene. Fra Europarådets plass får du den beste sikten når vi lyser opp hjertet av Oslo sentrum. Det vil bli servert gløgg og pepperkaker til alle! Gjennom hele kvelden vil det dukke opp noen overraskelser på hele huset. Vil du virkelig gå glipp av det? 

Nei, For å sikre deg ett bord i Norda, klikk her

 

Brunch Club i Norda 

Hver lørdag, kl 12 -16. 

Klikk her for å bestille brunch

 

Nyttårsaften - SOLD OUT! Ta kontakt med hotellet for billetter!

UTSOLGT - 2. Etasje: Årets nyttårsfest med middag og show på Clarion Hotel® The Hub. 

UTSOLGT - Norda: Nyttårsfeiring med 3- retters middag og spektakulær utsikt over Oslo. 

 

SE FLERE JULETILBUD MED OG UTEN OVERNATTING LENGRE NED.

 

<% categoryById(item).text %> x
<% geoById(item).text %> x
<% facilityById(item).label %> x

No products found