Det finnes få ting som er deiligere enn å unne seg en romantisk helg på hotell. Dyrke forholdet litt, binge et par netflix-serier i king size-senga, deilig frokost, null oppvask … Hvem trenger parterapi da?

Et par i bassenget på Farris Bad

Ta deg en velfortjent weekendtur, og overrask din kjære på kjøpet. Når du skal på helgetur med kjæresten i Norge, kan dere benytte anledningen til å se et sted dere ikke har sett før, eller dyrke forholdet i en by dere kjenner godt fra før. Det finnes nydelige og romantiske hoteller over hele landet, og her har vi valgt ut tre hotell i Oslo, Bergen og Trondheim som vi mener du burde oppleve!


Oslo-Love


Uansett om du bor fast i hovedstaden eller planlegger en helgetur med kjæresten, er Oslo en by med utrolig mange flotte hotell som bare venter på å få gi deg og din partner en uforglemmelig romantisk opplevelse.


Clarion Hotel® The Hub, for eksempel, kan du kjøpe pakken "Couple's deal". Pakken består av overnatting for to, oppgradering til et superiorrom, 3-retters i restauranten deres og en flaske vin ventende på rommet. Dere kan også se frem til en deilig frokostbuffet med stort og ferskt utvalg.


superior-room-clarion-hotel-the-hubRomantisk superiorrom på Clarion Hotel The Hub.


Brennhett begjær i Bergen


En helgetur til Bergen er synonymt med flotte opplevelser og garantert romantisk atmosfære. På flotte Quality Hotel™ Evard Grieg, 15 min fra Bergen sentrum, kan du og din kjære kose dere på et moderne hotell med klassiske noter. Hotellrestauranten The Social Bar & Bistro serverer nydelig mat.


Dere kan også rusle i vakre turområder utenfor døra. Dette hotellet tilbyr også en romantisk pakke for deg som er på weekendtur med kjæresten. Da får dere en deluxe juniorsuite, badekåper, fruktfat, en flaske musserende, frokost på senga og sen utsjekk!


Brasserie X på Quality Hotel Edvard Grieg


Tango for to i Trondheim


Bartebyen Trondheim er kanskje ikke først og fremst kjent for sin romantiske atmosfære, men det mener vi er helt ufortjent! Byen ligger naturskjønt til ved Trondheimsfjorden. I tillegg, har byen bevart eller rekonstruert store deler av den originale trehusbebyggelsen. Resultatet er en supersjarmerende by som det er veldig hyggelig å rusle rundt i hånd i hånd med din elskede.


Når du skal på en romantisk helgetur med kjæresten, er det få steder som slår Clarion Hotel® & Congress Trondheim. Det har til og med blitt rangert som nummer 15 på Tripadvisors liste over de 25 beste hotellene i Norge. Herfra kan dere spasere langs havnepromenaden, eller i sentrum av byen – begge deler er innen umiddelbar rekkevidde.


Hotellet tilbyr også pakken ”Romantisk weekend”, som inkluderer romoppgradering, bobler og jordbær på rommet, treretters middag på skybar-restauranten og en pre-dinner cocktail i baren.


Nyt en drink på Astrum Skybar – på toppen av Trondheim


Tips til deg


PS: Det høres kanskje urealistisk ut å skulle få til en billig hotellweekend med kjæresten, men med et lojalitetsprogram, som Strawberry sitt, kan det bli enklere. Der kan du tjene opp poeng som kan løses ut i blant annet gratis netter.  Bli medlem i dag, og kom ett skritt nærmere drømmehelgen med din elskede! Og du, hvis du vil legge litt ekstra i hotellweekenden, kan du vurdere et deilig spahotell. Les våre anbefalinger her!