Våre gjester har talt! Med hjelp av TripAdvisor, har reisende kåret de 25 beste hotellene i Norge, og Strawberry er sterkt representert på listen med 10 plasseringer. Sjekk ut hvilke av våre hotell som er kåret til Norges beste!

THE THIEF


Travelers’ Strawberry deles ut til de beste av hotellene av TripAdvisor, basert på anmeldelser fra millioner av reisende hvert år. Gjestene har vurdert hotellene ut fra kriteriene service, opplevelse og produkt. Vi er stolte og glade over å ha noen av Norges beste hotell i vår samling!


#2 – The Thief, OsloFoto: Studio Dreyer HensleyTHE THIEFs fasade på kveldstidInnbydende kunst i lobbyen. Foto: Marcel Lelienhof


THE THIEF, Fru K


Deilige smaker fra hotellets Food Bar, Fru K


Det unike designhotellet med 116 rom har Oslos råeste beliggenhet på Tjuvholmen. THE THIEF stjeler sine besøkende ut av hverdagen og fyller hotellopplevelsen med kunst, design, gastronomi og velvære. THE THIEF er et hotell i særklasse og ble i 2016 kåret til et av verdens beste hotell av det prestisjefylte magasinet Condé Nast Travelers ”Gold List 2016”.  Vi kan skrive mye om THE THIEF, men du MÅ faktisk bo på hotellet og oppleve alt det har å by på for deg selv.


#4 – Hotel Christiania Teater, Oslo
Hvert hotellrom har sitt unike designelementItaliensk pizza med spennende toppinger på Restaurant TeatroStilrent interiør gjennomsyrer hele hotellet


Hotel Christiania Teater ligger midt i hjertet av Oslo, med byens fotavtrykk og puls i veggene. Det moderne boutiquehotellet er en attraksjon i seg selv med rik atmosfære fra 100 år med teater, kultur og byhistorie. Ikke glem å besøk hotellets restaurant,** Teatro**! Nyt Oslos beste gourmetpizza servert under ledelse av kjøkkensjef Ole Jonny Eikefjord.


#9 – Clarion Hotel The Edge, TromsøDet niende beste hotellet i Norge finner du i Nordens Paris, Tromsø. Clarion Hotel The Edge ligger i sentrum av byen med The Social Bar & Bistro og Living Room som et naturlig kulturelt samlingspunkt. På hotellet finner du en herlig blanding av reisende, konferansegjester, og lokale som tar seg en cocktail i Tromsøs eneste SkyBar som ligger i hotellets 11. etasje. Opplev nordlyset, midnattsolen og den særegne nordnorske naturen fra rommet ditt på Clarion Hotel The Edge!


#13 – Hotel No 13, BergenEn av Hotel No 13s flotte suiter


Hotel No 13 er kåret til, som hotellnavnet også avslører, det 13. beste hotellet i Norge. Om hotellet fortjener en høyere plassering, kan vi diskutere en annen gang. Det urbane hotellet er fylt med unikt design og stilige rom som må ses og oppleves. Med perfekt beliggenhet i sentrum er det kun et par minutters gange til Fisketorget, Bryggen og Bergens yrende folkeliv.


#15 – Clarion Hotel Trondheim
Nydelig romutsiktFra en lun sommerkveld på terrassen til Clarion Hotel Trondheim sin Skybar og restaurant, Astrum.Senk hvilepulsen i loungeområdet


Clarion Hotel Trondheim er et av Skandinavias største kongresshotell, og ligger rett ved Trondheimsfjorden. Her blir du forført av fortryllende utsikt, arkitektur i særklasse og moderne design. I tillegg til en herlig hotellovernatting kan du arrangere møter, konferanser eller fest. Spis et godt måltid på restauranten og Skybaren Astrum som ligger toppetasjen med panoramautsikt over byen.


#16 – Clarion Hotel Tyholmen, ArendalEt tips fra oss: be om et av rommene med nydelig sjøutsikt!


Med sjøen som nærmeste nabo har Clarion Hotel Tyholmen en idyllisk beliggenhet. Hotellet er et soleklart valg for overnatting i Arendal, spesielt i sommersesongen. Båtliv, museer, golfbaner og severdigheter er i tett nærhet av hotellet. For de interesserte, ligger Kristiansand Dyrepark kun en halvtimes biltur unna. Med restaurant The Social Bar & Bistro og stor konferanseavdeling er et opphold på Clarion Hotel Tyholmen mye mer enn bare overnatting.


#19 – Clarion Hotel Energy, Stavanger
**


I det som sies å være Norges energihovedstad, Stavanger, finner du Clarion Hotel Energy. Hotellet er spesialister på konferanser og møter samtidig som de ønsker alle turister, reisende og lokale velkommen. I hotellets første etasje finner du utsøkt atmosfære, møbelgalleri og ypperlige smaker i restauranten og baren The Social Bar & Bistro. Vil du svette litt? Ta turen innom det velutstyrte treningsrommet eller lån en sykkel og ta en tur ute i det fri. Idylliske turområder, shoppingmuligheter, kunstmuseum og ikke minst DNB Arena er i umiddelbar nærhet. På Clarion Hotel Energy vil du få den gnisten, inspirasjonen og energien du trenger!


#22 – Hotel Brosundet, Ålesund
Hotellet består av 132 hotellromHotellet ligger idyllisk ved kaikantenRestaurant MAKI


Hotel Brosundet i Ålesund er en riktig hotellperle. Bygningen er en gammel sjøbod fra 1918, men har med kombinasjon av urban og internasjonal stil en ordentlig kontinental følelse. Med særegen sjarm og hjemmekoselig stemning kan du sove godt. Har du lyst kan du til og med fiske fra hotellrommet ditt! Om fiskestangen ikke er noe for deg, kan du få servert dagens fangst i hotellets restaurant MAKI. Hotellet byr også på egen relaxavdeling med blant annet badestuer av ulike slag.


#23 – Clarion Hotel Stavanger
Senk pulsen i boblebadetHotellets restaurant, The Social Bar & Bistro serverer spennende smakerHotellrom med fjordutsikt


At Clarion Hotel Stavanger er kåret til det 23. beste hotellet i Norge, forundrer oss ikke. Med gangavstand til byens mangfoldige kulturliv og fantastisk panoramautsikt over fjorden, er dette hotellet for deg som ønsker noe mer enn et sted å sove. Hotellets restaurant, The Social Bar & Bistro, tilbyr klassiske bistroretter med en moderne vri.


#24 – Farris Bad, Larvik
Spahotellet er plassert delvis på land og delvis over havetNydelig utsikt fra hotellrommetOpplev ekte mineralkilder på Farris Bad


Sist, men ikke minst, Farris Bad. Nordens største spahotell med over 2500 kvm spaanlegg. Med uslåelig beliggenhet langs Larviksfjorden kun 1,5 time med bil fra Oslo er det eksklusive hotellet ideelt for konferanser, venninneturer eller romantiske get-aways. Finn din indre og ytre ro på Strandterrassen eller i Water Lounge før du går til den innholdsrike spa-avdelingen. Farris Bad er det eneste hotellet som har etablert sitt spa på en ekte mineralholdig kilde. Ready, set, relax!


Vil du vite hvilke av våre svenske hotell som er på listen over Sveriges 25 beste hotell? Les om dem her.


Relaterte artikler:


Har du lyst til å bestemme hvordan hotellrommet ditt skal se ut? Les om hvordan du kan gjøre det!


Visste du at du kan låse opp hotelldøren med mobilen din? Se hvordan!