Medlemskap
Outdoor pool view at spa Frösö Park Hotel in Östersund.

Frösö Park Spa – Jämtlands ro i Östersund

Book nå

Frösa Park Spa ligger rett utenfor Östersund by og i nærheten av Åre Östersund Airport. Enten du skal tilbringe en natt i byen før du reiser videre til Åre eller er en Östersunder som trenger avslapning, er en dag på spa en utmerket idé. Og dette spaet tilbyr en unik Jämtland-ro!

Fornemmelser med kobling til naturen

Spaet strekker seg over 1200 kvadratmeter og tilbyr det siste innen velvære og spabehandlinger i kombinasjon med storslått natur, Jämtlands ro og lokale helsetradisjoner. Hit kommer du for å hvile i badstuen som minner om de dype grottene i Nord-Jämtland, ta en dukkert i det oppvarmede utendørsbassenget som bringer tankene til den enorme Storsjön eller utforske grensene dine i isvannet.

Sving innom treningsstudioet

I tillegg til det store spaet og mange behandlinger, tilbyr hotellet også et innendørs og utendørs treningsstudio, samt en hinderløype hvor du kan brenne av litt løping i bena. Ved å bestille hotell med både spa og treningsstudio, får du enda mer ut av oppholdet. Start dagen med en deilig frokostbuffé før du drar ut på byen og oppdager alt den har å tilby. Avslutt med trening på treningsstudioet eller avslapning på spaet, eller begge deler, og sov deretter godt i den komfortable hotellsengen.

Champagne by the pool at Frösö Park Hotel in Östersund.The terrace at Frösö Park Hotel in Östersund.

Frösö Park Hotel

Östersund

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Cronstads väg 2, 832 56 Frösön
 • contactPhoneTelefon
  +46 63 16 50 00
 • emailContactE-post
  hello@frosoparkhotel.se
 • calendarBooking
  Book nå