Medlemskap
Infinity pool at Selma Spa in Sunne.

Avslappende opplevelser på Selma Spa i Sunne

Book nå

Sunne lokker med kultur, natur og eventyr, men det er også fødested for en av våre mest berømte forfattere, Selma Lagerlöf. Er du i nærheten kan du besøke et spa som er oppkalt etter henne – Selma Spa. Nyt et bad eller bestill en behandling fra en av Nordens bredeste utvalg av spabehandlinger!

Varme kilder eller avkjølende basseng

Allerede når du tar ditt første steg inn på Selma Spa vil du kjenne hvordan roen omfavner deg. De varme kildene lokker med sitt rykende vann og etter en stund i badstuen er det deilig å senke seg ned i det avkjølende ininity-bassenget. Spaet tilbyr også en av Nordens bredeste utvalg av spabehandlinger hvor du kan velge mellom alt fra effektive ansiktsbehandlinger til herlige kroppsmassasjer.

Ta en tur ut i naturen

I tillegg til herlige spaopplevelser tilbyr hotellet også mulighet for trening og utallige økter. Spaet ligger også vakkert til omgitt av innsjøen Fryken og den värmländske naturen, med gode sjanser for herlige aktiviteter også utenfor spaet. Begi deg ut på en fin fottur eller ta en tur på langrenn i et av sporene. Etterpå kan du gå tilbake til spaet og la kroppen hvile igjen.

Sunset by the pool at Selma Spa in Sunne.Outdoor infinity pool at Selma Spa in Sunne.Overiew of Selma Spa in Sunne.Indoor pool area at Selma Spa in Sunne.

Selma Spa

Sunne

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Sundsbergsvägen 3, 686 35 Sunne
 • contactPhoneTelefon
  +46 565 166 10
 • emailContactE-post
  reservation@selmaspa.se
 • calendarBooking
  Book nå