Medlemskap
Indoor pool at Clarion Hotel® Sense spa in Luleå.

Velkommen inn i varmen på Clarion Hotel® Sense Spa

Når du går inn i spaet på Clarion Hotel® Sense, blir du møtt av et avslappende og harmonisk miljø. Den varme kilden tilbyr panoramautsikt over byens hustak og den nordlige havnen. Her har du muligheten til å prøve sesongens badstu- og dusjalternativer som gir ro til både kropp og sjel.

Spa med lokalproduserte produkter

På Sense Spa er fokuset på fred og velvære, og det harmoniske miljøet får hvem som helst til å koble seg fra hverdagens gjøremål. I tillegg til den varme kilden og treningsstudioet har de bygget opp en innbydende badstu-verden med badstuer og dusjer som tilbyr ulike lys, lukter, temperaturer og fuktighet – akkurat som årstidene. Inngangen inkluderer også et sett med økologiske produkter fra C/O GERD som har sin produksjon i Jokkmokk som du kan bruke når du vaske deg før du går inn i spa-området.

En god måte å toppe hotellbesøket ditt på

Sense Spa tilbyr dagspakker på spa for eksterne gjester, men som gjest på hotellet får du tilgang til en enda gunstigere pris. Dersom du ønsker å gjøre oppholdet ditt i Luleå til en ekstra flott opplevelse, er det en utmerket idé å bestille et rom på Clarion Hotel® Sense. Det vil ikke bare få deg til å slappe av, men også gjøre deg til ditt beste selv når du drar ut for å utforske alle byens attraksjoner og severdigheter! Vi har aldersgrense 12 år i vårt spa, men i visse ferier har vi spesielle tider der barn fra 6 år og opp er velkomne. Kontakt oss direkte for mer informasjon.

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Skeppsbrogatan 34, 972 32 Luleå
 • contactPhoneTelefon
  +46 920 45 04 50
 • emailContactE-post
  spa.cl.sense@strawberry.se
 • Book spa

  Huske å booke din tid på spaet! Kontakt hotellet direkte, så hjelper vi deg å booke din avslappende egentid.