Medlemskap
Indoor pool area at St George Care Spa in Helsinki.

Tid for deg selv på St. George Care i Helsingfors

Book nå

Helsinki byr på vakker arkitektur, spennende kultur og et mangefasettert opplevelsestilbud. Byen har også et bredt utvalg av spa- og badstufasiliteter for deg som ønsker å ta vare på deg selv – for eksempel St. George Care. Her kan du finne sinnsro gjennom behandlinger i et rolig og hyggelig miljø!

Massasje og behandlinger i Helsingfors

Å bestille mat til rommet på Hotel St. George og tilbringe kvelden foran en god film på tv er vanligvis godt nok. Men noen ganger skal det mer til for å slippe hverdagens stress ordentlig. Da er det perfekt å booke seg inn på St. George Care – hotellets fantastiske spa som tilbyr både massasje og behandlinger av alle slag. Her kan du slippe muskelspenninger, få en deilig ansiktsrens eller en sårt tiltrengt fotmassasje etter en lang dag på byen.

Topp basseng, badstue og treningsstudio

I tilknytning til behandlingsrommene på St. George Care finner du en fantastisk velværeavdeling, men også et treningsstudio som er åpent for hotellets gjester døgnet rundt. Hopp i et varmt basseng og kjenn hele kroppen slappe av, eller tilbring litt tid i badstuen for å få litt ny energi til kveldens eventyr. Ikke nøl med å bestille noen netter på Hotel St. George neste gang du er i Helsinki – spaavdelingen er virkelig noe spesielt og tilbyr avslappende aktiviteter for alle.

Face treatment at St George Care Spa in Helsinki.Indoor pool at St George Care Spa in Helsinki.Relax at St George Care Spa in Helsinki.

St George Care Spa

Helsinki