Medlemskap
Sunset outside of Son Spa in Oslo.

Son Spa – luksuriøst spahotell rett utenfor Oslo

Book nå

Son Spa tilbyr et avslappende spaopphold på sitt vakre hotell som ligger rett ved Oslofjorden, noen mil sør for Oslo. Her er du velkommen når du ønsker mer energi, enten alene eller sammen med en partner, venner eller familie.

Spaavdeling med magisk utsikt over havet

Hotellets spa på over 2000 kvadratmeter inneholder alt fra et stort basseng, badstue, kalde og varme kilder til spa- og ansiktsbehandlinger tilpasset huden din. Du kan også bestille en helt spesiell behandling som kalles for Circle of Senses. Det er et 75 minutters sensorisk rituale for økt ro og trivsel. En guide leder deg mellom sanseritualets åtte stasjoner som begynner med et avslappende fotbad og avsluttes med en gyngende hvileseng og en beroligende hodebunnsmassasje.

På bryggen venter flere eventyr

På Son Spas store brygge utenfor hotellet finner du utendørs boblebad og dusj. Du kan selvfølgelig også ta en oppfriskende bad i havet, nærmere bestemt i Oslofjorden, direkte fra bryggen. Her er også en eksklusiv badstueflåte og vedfyrte badestamper. Nyt en spaopplevelse i fantastiske omgivelser med havet rett ved! Du er også velkommen til å besøke Fitnessavdelingen på Son Spa for en herlig treningsøkt.

View of the water at Son Spa in Oslo.Pool by the water at Son Spa in Oslo.The sauna at Son Spa in Oslo.Sauna raft at Son Spa in Oslo.

Son Spa

Oslo

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Hollandveien 30, 1555 Son
 • contactPhoneTelefon
  +47 64 98 48 00
 • emailContactE-post
  son.booking@sonspa.no
 • calendarBooking
  Book nå
 • Aldersgrense & åpningstider