Medlemskap
Et dust opplyst rom med varme basseng på Obie Spa på Clarion Hotel Draken i Göteborg, Sverige.

Clarion Hotel® Draken

En unik nordisk spaopplevelse på Obie Spa i Göteborg

Book nå

La deg forføres av det nordiske klimaets lystige dramatikk. Velkommen til Obie Spa – et sted hvor hverdagsplager blir til damp.

Et urbant og nordisk spa

Velkommen til et urbant spa i Drakens ånd - som med sin opprinnelse i nordisk kultur byr på minimalistiske, mørke og rå materialer sammen med elementene ild (varme, lys) og vann (kulde, refleksjoner) gjør kroppen og sjelen din ett med naturen. Slapp av. Unn deg en massasje eller ansiktsbehandling. La lyset, vannet, dampen, kjøligheten og varmen omfavne deg og forvandle din anstrengelse til en gnist som lyser opp din tilstedeværelse og gjør deg oppmerksom - alt på Obie Spa i Göteborg.

Avslapning på Clarion Hotel® Draken

Ta deg tid og møt ditt eget speilbilde på Obie Spa. Med tre varme kilder, temadusjer, avslapningsrom og forskjellige saunaritualer blir det en nordisk spaopplevelse som følger deg lenge. Det er ved Järntorget i Göteborg du finner Obie Spa, mer spesifikt på Clarion Hotel® Draken. Hotellet er et møtested som tilbyr mange forskjellige opplevelser. Hvorfor ikke kombinere spabesøket ditt med en god middag og en deilig drink på 33. etasje med utsikt over hele Göteborg? Og avslutt kvelden i en behagelig hotellseng!

Clarion Hotel® Draken

En person som tar frukt og snacks på Obie Spa på Clarion Hotel Draken.Mann i badstuen på Obie Spa på Clarion Hotel Draken i Göteborg, Sverige.Et rom med store isblokker på Obie Spa på Clarion Hotel Draken i Göteborg, Sverige.Relax-område med komfortable stoler på Obie Spa på Clarion Hotel Draken i Göteborg, Sverige.Sparesepsjonen på Obie Spa på Clarion Hotel Draken i Göteborg, Sverige.

Åpningstider


  • Mandag - lørdag: 8:00 - 22:30

  • Søndag: 8:00 - 20:30

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.