Medlemskap
Sunset ocean view at spa Farris Bad in Larvik.

Farris Bad – et spahotell med egen kilde

Book nå

Larvik er en ekte ferieperle langs den norske kysten. En av de mest populære stedene i Larvik er det luksuriøse spahotellet Farris Bad som er bygd rundt en mineralrik vannkilde. Familier, par og venner reiser gjerne til Larvik for å tilbringe en natt eller helg på det idylliske spaet.

Ett ben på land og det andre i havet

Farris Bad har en av Nordens største spaavedelinger og er det eneste hotellet som er bygd rundt en mineralrik kilde. Her kan du oppleve friskt, rent og helsebringende kildevann fra 55 m dyp. Hotellet har også en moderne og helt unik arkitektur. Halvparten av hotellet er bygd på land mens den andre halvdelen står på søyler over stranden. Fra innendørsbassenget har du majestetisk utsikt over havet.

Behandlinger og badsturitualer

Nyt alle mulighetene spaet har å tilby, slapp av og ta vare på deg selv en stund. Prøv gjerne vanngymnastikk, massasje eller yoga og bestill en eller to behandlinger. Nyt deretter varmen fra badstuen og avslutt med en dukkert i havet. Kontrasten mellom kulde og varme har vanligvis en god helseeffekt. Alt dette kan hotellets badstuemester fortelle mer om. Er du sulten, finner du utsøkt mat tilberedt fra bunnen av med lokale råvarer på hotellets restaurant.

Indoor pool at spa Farris Bad in Larvik.Swimming in the pool at spa Farris Bad in Larvik.Ocean view at spa Farris Bad in Larvik.Pool with ocean view at spa Farris Bad in Larvik.

Farris Bad

Larvik

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Fritzoe Brygge 2, 3264 Larvik
 • contactPhoneTelefon
  +47 33 19 60 00
 • emailContactE-post
  farrisbad@farrisbad.no
 • calendarBooking
  Book nå