Det er uka før sommerferien. Dagene på kontoret snegler seg av gårde. Du er klar for å slå på autoreply med “Jeg er på ferie”, men må heller manuelt svare “Yes, jeg er her fremdeles”. Hva sier du til dette: Vi har løsningen på hvordan denne uka heller kan bli til en ekstra ferieuke. På en måte.

Frokost i senga på Nordic Light

Kan du gjøre jobben din fra en pc, kan du gjøre en jobbuke om til en ferieuke


Vårt tips er dette: Kjøp hotellpasset My Summer Treat. Da får du 7 netter du kan bruke som du vil, når du vil mellom 24. juni og 21. august, på over 100 hotell i Norden. Og nå kommer trikset vårt:


En uke før ferien din faktisk starter, kan du feriestenge huset og reise. Kanskje til byen med den beste værmeldingen? Om dagene jobber du fra hotellrommet, lobbyen eller en kafé, og om ettermiddagene har du ferie.


Når helga kommer, etter en uke med jobbeferie, er det ferie-ferie.Jobbdagen er ferdig og vips så er du på ferie i en ny by – nesten som teleportert


Bestem selv om du vil være hele uka på samme hotell eller om du vil forflytte deg. Smalltalk i starten av et digitalt møte er i hvert fall ingen sak når du hver dag kobler deg på med en lekker hotellbakgrunn. Er du spontan nok, så fra et nytt hotell, fra en ny by, fra et helt nytt land. Jobb fra lobbyer i Finland, Danmark, Litauen, Sverige og Norge hvis du vil!Slik går du fram for å få den ekstra uka  1. Kjøp My Summer Treat-hotellpasset.

  2. Finn ut i hvilken by, land eller på hvilket hotell du vil være når du har jobbeferie.

  3. Book hotell!

  4. Så er det bare å pakke pc, lader, skjorte og badesko og glede seg til å tjuvstarte på ferien.


My Summer Treat-hotellpasset gjelder for to personer – ta med deg kjærligheten, vennen eller favorittkollegaen! Og frokost er inkludert, så du kan sette deg til rette foran skjermen med en mage full av speilegg, bacon, melon og croissant.


Norwegian summer sunsetBruk trikset vårt, så er du framme på ferie det sekundet du lukker pc-en.