Hva er triksene for å raskt få PLATINUM-medlemskap i Strawberry? Hva er favorittfordelen til PLATINUM-medlemmet Per Erik Smith, og hva syns han er en 5-stjerners hotellopplevelse? Møt medlemmet som har 160 000 bonuspoeng.

Platinum member - Per Erik Smith
I Checkin' In møter vi gjester, ansatte, ledere og andre personligheter i Nordic Choice sin verden. Denne måneden møter vi Per Erik Smith, PLATINUM-medlemmet som på kort tid har opparbeidet seg 160 000 bonuspoeng ved hjelp av noen enkle triks.

Hvor lenge har du vært i medlem i Strawberry?


– Siden 2014. Jeg ble medlem i Strawberry etter en guttetur til Oslo. Vi bodde på Royal Christiania, (det som nå er Clarion Hotel® The Hub), og jeg husker at jeg ble skikkelig imponert over hvor fint hotellet var. Jeg ble vervet inn i klubben og har siden vært hektet på å samle bonuspoeng.


Hvor ofte bor du på hotell?


– Jeg bor mellom 30-40 netter i året på hotellene til Strawberry. Skulle gjerne vært mer, men i jobbsammenheng er det ikke alltid jeg får velge hvilken hotellkjede jeg får bo på.


Hvorfor bor du så mye på hotell?


– Mest på grunn av jobb, men siden jeg nå har blitt PLATINUM-medlem er terskelen for å bo på hotell i private sammenhenger mye lavere. Det er noe med luksusen av å bo på hotell og bli tatt vare på. Jeg kan komme og gå når jeg vil, starte dagen med en god frokost og avslutte den i en myk og behagelig seng.


Hva er den beste fordelen med å være medlem?


– At jeg kan trene gratis på alle hotellene til Strawberry, selv når jeg ikke bor der. Treningssentre har ulike åpningstider og ofte masse folk, men med nesten 200 hotell så er det jo alltid et treningsrom som er åpent og ledig.


gym-kettlebell-bottle-nordic-choice-club


Les mer: Se alle fordelene med PLATINUM-medlemskap.


Hva tjener du mest bonuspoeng på?


– Jeg tjener helt klart mest på å bruke Strawberry-mastercardet mitt. Jeg får masse bonuspoeng ved å bruke det på hotell, reise, restaurantbesøk, you name it… Jeg har til og med brukt det til å betale regninger noen ganger, for å få poeng, ler Per Erik.


Hva er triksene for å raskt bli et PLATINUM-medlem i Strawberry?


– Det første er å booke alle opphold på strawberry.no eller i app. Også så er mine topp tre triks:  • Bruk Strawberry Mastercardet for alt det er verdt. Du får bonuspoeng på alle kjøp, selv ved kjøp av en liten tyggispakke. For hver måned du gjør et kjøp kommer du 2 netter nærmere neste medlemsnivå. Det hjalp meg med å raskt bli et PLATINUM-medlem.


  • Et annet triks er å overføre Trumf-bonusen din til Strawberry. Siden Strawberry samarbeider med Trumf får du bonuspoeng for hver krone i Trumf-bonus. Jeg overførte 2000 kr av Trumf-bonusen min til medlemskapet og fikk 30.000 ekstra bonuspoeng.


  • Følg med på nyhetsbrevene og utnytt alle salgskampanjer. Spesielt når det er doble eller triple bonuspoeng-kampanjer. Da pleier jeg å booke flere opphold for å få ekstra poeng på hotellnetter jeg mest sannsynlig ville booket uansett. Skulle det ikke passe likevel, er det jo bare til å avbestille bookingene.Hvorfor velger du Strawberry, og ikke andre hotellkjeder?


– Foruten om bonuspoengene, så føler jeg at Strawberry er ganske fremtidsrettet når det gjelder innovasjon og teknologi. Jeg er glad i å teste ny teknologi, og på flere av hotellene får jeg testet funksjoner som Mobile Keys og Choose Room.


Med nesten 200 hotell i kjeden som er såpass ulike hotell kan jeg tilpasse hotellopplevelsen etter anledning. Skal jeg på guttetur og vil bo sentralt og rimelig, kan jeg velge Comfort Hotel, er planen en kjærestetur kan jeg booke en weekend på et Clarion Hotel eller på et av spahotellene.


Hva er ditt favoritthotell?


Comfort Hotel® Børsparken. Jeg har fått en tilknytning til hotellet etter å ha bodd der flere ganger. De ansatte er veldig hyggelige og imøtekommende, og gir mer av seg selv enn den standard small-talken ved innsjekk. CrossFit-treningsrommet deres er veldig bra, og det er enda kulere at de har gratis CrossFit-timer med PT for gjestene sine.


Comfort Hotel Børsparken gym and lobby Treningsrom og Barception på Comfort Hotel Børsparken. Foto: Inger Marie Grini.


Er det noen ansatte du er ekstra glad i?


– Jeg skulle på et viktig møte for å signere en avtale med en kunde, og klarte å søle kaffe over meg selv og papirene som skulle signeres. Jeg hadde kommet altfor sent til møte om jeg hadde dratt tilbake til kontoret for å printe ut nye ark, men siden jeg var like ved Clarion Hotel® Stavanger tok jeg sjansen og ringte hotellet. Selv om jeg ikke var boende gjest printet Roya i resepsjonen ut papirene til meg og reddet møtet og dagen min.


Hva er en 5-stjerners opplevelse på hotell?


– Når du kommer til et hotell med hyggelige ansatte som tar deg godt imot etter en lang dag på jobb. Rask og smidig innsjekk til et fint rom der det står en koselig velkomsthilsen med frukt og snacks. Bordet er reservert i hotellrestauranten, og etter en god middag får du en god natts søvn, og står opp til en fantastisk hotellfrokost.


Les mer: Hotellfrokoster du bare må prøve!


Hva er det viktigste på hotellrommet?


– Egentlig sengen, men det første jeg alltid gjør når jeg kommer inn på rommet er å sjekke om det er dusj eller badekar. Jeg klarer ikke å bestemme meg for hvilken jeg foretrekker, ler Per Erik. De gangene jeg får et rom med dusj frister det egentlig med badekar, og omvendt. Det beste er når jeg får begge deler, smiler Per Erik.


Clarion Hotel Air: Suite


Du spiser frokost med Petter A. Stordalen - hva snakker dere om?


– Vi snakker om barndommen hans, og hvordan den har formet han som person. Jeg er veldig nysgjerrig på hvordan han har blitt den han er i dag. Selv om jeg har lest boken hans, “Jeg skal fortelle deg min hemmelighet”, så er det sikkert bare en forkortet versjon av historien hans.


Hvordan håper du hotell vil være i fremtiden?


– Jeg håper at hotellrommene blir personaliserte i forhold til stemning - musikk, lys og duft. Det hadde vært kult å være automatisk innlogget på Spotify, Netflix og andre strømmetjenester på rommet. Kunne skru av lyset med Siri, bestille frokost og Room Service med Strawberry-appen, og for oss som sliter med vond rygg og nakke, en mulighet til å velge hardheten til sengen.


Det neste målet til Per Erik er å opparbeide seg 1 000 000 bonuspoeng i løpet av medlemskapet for å bli PLATINUM LIFETIME-medlem, for å sikre seg alle fordelene livet ut.
Les flere intervjuer


Platinum member - Per Erik Smith

6 kjappe med Per Erik Smith

Hva er ditt favoritthotell? Comfort Hotel® Børsparken i Oslo. Liker godt treningsrommet der!

Hva er det beste med å bo på hotell? Å bli tatt vare på.

Hva er det verste med å bo på hotell? Å ta av sengeteppe fra sengen hver kveld.

Hvis du kunne velge - hvem ville du spist hotellfrokost med? Petter A. Stordalen.

Hva spiser du alltid på hotellfrokosten? Eggerøre, tomatbønner, ost på skiven og en smoothieshot.

Har du noen rare vaner når du er på reise? Pleier å ta med en HDMI-kabel.