Sen utsjekk frem til kl. 18, garantert uttak av bonusnatt og alltid tilgjengelig rom. Fordelene med PLATINUM-medlemskap i Strawberry er mange, og skal virkelig komme våre mest lojale gjester til gode.

Par med papirmasker mot betongvegg

Når nettene blir mange...


... bør kulda ikke sette inn. Tvert imot fortjener PLATINUM-medlemmer virkelig å kjenne på varmen hos oss. De fleste som har PLATINUM-medlemskap i Strawberry bor mye på hotell i Norden, og med mange reisedøgn i året har det gjerne en del å si at hotelloppholdene blir behagelige. Likeså at kostnadene er fornuftige og poenginntjeningen god.Smart booking som lønner seg


PLATINUM-medlemmer får alle fordelene som inngår i BLUE-, SILVER- og GOLD-medlemskap, i tillegg til de resterende fordelene som finnes i vårt lojalitetsprogram.


Som alltid er det våre egne bookingkanaler som gjelder for å gjøre de beste kjøpene, som samtidig gir høyest mulig oppnåelse av bonuspoeng. På strawberry.no og i appen har vi prisgaranti, hvor vi alltid tilbyr laveste pris på samtlige av hotellene våre. Lojalitet skal lønne seg.Til sist er det verdt å huske at din samlede, opptjente sum av bonuspoeng teller: Når du totalt har oppnådd 1 000 000 bonuspoeng kan du virkelig lene deg tilbake – da er PLATINUM-medlemskapet ditt, for evig og alltid.


Fortjente PLATINUM-garantier


Når du først har tiden på din side er det lite som slår en lang morgen med alarmen av og kaffe på senga. Benytt deg av garantert sen utsjekk når du har mulighet! Du får beholde rommet ditt helt frem til kl. 18. Et større rom, bedre utsikt eller flere fasiliteter er vel heller ikke å forakte? PLATINUM-medlemmer er garantert å få oppgradering av romkategori. Likeledes er du garantert å få ta ut bonusnatt, såfremt hotellet har ledig standardrom.Små gleder


Detaljer er også viktige. Som at du kan forsyne deg med en flaske mineralvann per overnatting, uten å betale. Eller kanskje enda bedre – at PLATINUM-medlemmer ikke trenger tenke på fullbookede destinasjoner når reisen kommer brått på. For våre mest lojale medlemmer er nemlig garantert rom på destinasjonen en del av avtalen. Sørg bare for å booke via kundeservice senest 24 timer før ankomst, så ordner vi med rom til deg.


Tren gratis på hotellene også når du ikke bor


Alle som reiser mye i jobbsammenheng vet hvor vanskelig det kan være å opprettholde gode vaner, som å trene. Husk at du kan trene gratis på alle våre hotell som har treningsfasiliteter.


Bor du i en by eller på et sted hvor Strawberry har hoteller? Som PLATINUM-medlem trenger du faktisk ikke bo for å trene. Bare stikk innom et av hotellene med treningsrom og si at du har PLATINUM-medlemskap. Om dette passer deg kan du slik få unna treningen på morgenen eller på vei hjem uten at det koster deg en krone. Du kan dermed slippe unna dyre treningsmedlemskap som du kanskje likevel får lite tid til å benytte deg av.Poeng på reise, leiebil, hjem og fritid


Strawberry samarbeider med en rekke partnere for å gi medlemmene gode tilbud også utenfor hotellets dører. Det kan lønne seg å sjekke ut disse, enten det gjelder ferien som snart skal bestilles, eller den nye kofferten som skal kjøpes. Hos Hertz får PLATINUM-medlemmer dessuten statusmatch til Hertz Gold Plus Reward – President Circle. Hos partnerne våre er det både fordeler, fine opplevelser og gode poeng å hente. Oversikten finner du her.


Foto: Royal Caribbean


PLATINUM-medlemskap oppnår du enten gjennom antall bonuspoeng, eller gjennom antall netter på hotell. Har du tjent 100 000 bonuspoeng eller bodd 60 netter på våre hotell i løpet av en tolvmåneders periode, oppnår du PLATINUM-medlemskap i Strawberry.


Vil du se oversikten over alle PLATINUM-fordelene? Du finner den her.