Noe av det beste med å bo på hotell, er å våkne til en deilig, stor og variert frokost du ikke trenger å lage selv. Tenk baristakaffe, ferskpressede juicer, egg, yoghurt og nystekt bakverk. Ikke alle vet at man kan velte seg i denne luksusen selv om man ikke er gjest på hotellet. Derfor tipser vi om noen av landets beste hotellfrokoster som du kan starte dagen med.

breakfast-crop-overview-clarion-hotel-stavanger-1.jpg
Start dagen med en herlig frokost på hotell!

En frokostbuffé utenom det vanlige i Stavanger

Clarion Hotel® Stavanger kommer alle dine frokostdrømmer til live. Her finner du et stort utvalg varme og kalde frokostretter laget av ferske råvarer. Her er det virkelig noe for enhver, med mange sunne, økologiske og allergivennlige alternativer. Start dagen på best tenkelig vis med en deilig hotellfrokost i Stavanger.

Se når hotellfrokosten serveres her.

Nyt frokosten i herlige omgivelser på Clarion Hotel Stavanger.

Råvarer fra øverste hylle i Oslo

Når du først skal spise frokost ute i Oslo, kan du likesågodt slå på stortromma. Gå for et sted med god atmosfære og nøye utvalgte råvarer, som Hotel Christiania Teater. Smak på fransk presskaffe, hjemmebakt brød og nyt en deilig frokost på hotell i ekte christianiabohem-stil.

Mottoet til kokkene på Hotel Christiania Teater er kvalitet fremfor kvantitet, og frokostrettene du får servert her er rett og slett deilige.

Åpningstider for frokostserveringen på Hotel Christiania finner du her.

Vel bekomme!

Magisk müsli i Bergen

Det er vel ikke til å stikke under stol at det regner mye i Bergen … Når du våkner opp til nok en trist, grå morgen og alt føles tungt og håpløst, da skal du unne deg en ekstra luksus og spise en bedre hotellfrokost i Bergen! Det funker, vi lover.

Hotel No 13, finner du Bergens beste hjemmelagde müsli. Ingen overdrivelse. Hvis det ikke skulle være bra nok, kan de også friste med frokostklassikere som hjemmelaget eggerøre, nytraktet kaffe og ferskt brød. Her finner du et stort utvalg av deilige økologiske produkter på frokostbordet.

Sjekk ut når frokosten serveres på Hotel No 13 her.

Hjemmelaget müsli, Fairtrade-kaffe og mange frokostfavoritter!

Rogalands beste frokost

Niks, det er ikke bare noe vi sier – Quality Hotel™ Maritim har vunnet prisen for Rogalands beste frokost helt siden 2017, i tillegg til at de flere ganger har kommet på fjerdeplass i konkurransen om Norges beste frokost. Hva gjør frokosten her så eksepsjonelt nydelig, da? Jo, her finner du et utvalg du sjelden finner på hotell. Dessuten er lokale råvarer, kvalitet og service satt i høysetet. Ble du nysgjerrig nå? Kom og smak selv, da vel.

Breakfast at Quality Hotel Maritim_originalEr det Rogalands beste omelett som tilberedes her i frokosten til Quality Hotel™ Maritim?

Spis frokost med god samvittighet i Tromsø

Uansett om du er fastboende i Tromsø, eller innom byen på jobb eller tur, anbefaler vi deilig hotellfrokost på Clarion Collection Hotel With Her får du byens beste Fairtrade-frokost med økologisk mat, frukt og frokostblandinger som du kan nyte til vakker utsikt utover kaia.

Se når frokosten serveres her.

Nytraktet Fairtrade-kaffe, dagens avis og god mat – kan det bli bedre?

Alle hotell tar imot drop-in gjester gitt at det er plass. Ta gjerne kontakt med hotellet før besøket ditt for å dobbeltsjekke at det finnes plass den dagen.

Flere mat- og drikketips