Har du fått med deg at du kan bruke appen vår til å låse opp hotelldøren din? Du kan aktivere heisen og åpne døren til hotellrommet ditt med mobilen! Med funksjonen Mobile Keys kan du betale for oppholdet ditt, sjekke inn, aktivere heisen, åpne hotelldøren din, sjekke ut og mye mer. Enkelt, greit og trygt!

Strawberry app and a coffee

Appen vår hjelper deg ikke bare med å låse opp dører. Du kan selvfølgelig også booke hotell på rekordtid, betale, sjekke inn og ut av hotellet og ha full oversikt over dine bonuspoeng og bookinger. Ønsker du å kontakte hotellet du har booket, finner du kontaktopplysningene raskt i bookingen din i appen. Etter innsjekk kan du chatte med resepsjonen, og enkelt finne informasjon om alt som angår hotelloppholdet ditt.

Mobile Keys er tilgjengelig på mange av hotellene våre, og vi jobber kontinuerlig med å få funksjonen oppe å gå på enda flere hotell!

Teknologi som verktøy for et bedre hotellopphold

Med mobile nøkler og innsjekk vil hotellene kunne bruke mer tid på gjesten. Samtidig får de bedre tid til å hjelpe alle som vil sjekke inn personlig, og man kutter ned på kø i presstider. Resepsjonisten kan se opp fra PC-skjermen, fortelle om hva som skjer på destinasjonen, reservere bord på restauranter, servere en kopp kaffe og ellers bry seg om og ta vare på gjestene. Flere, smarte funksjoner og nye språkversjoner er i vente.

Verdensrekord da Mobile Keys låste opp over 2000 hotelldører

Appen vår har blitt lastet ned av flere hundre tusen hotellgjester og er i dag den hotellappen med flest brukere og mest funksjonalitet. Det har lenge vært et ønske fra hotellgjester å kunne bruke mobiltelefonen som nøkkel, og i januar 2018 ble det satt en ny verdensrekord da 2000 fornøyde gjester tok i bruk mobilnøkler på hotellen våre i Stockholm. Løsningen med mobile nøkler er utviklet av ASSA ABLOY og bygger på plattformen Seos® for å forsikre om at sikkerhet er på høyest mulige nivå.

Last ned appen og få en enklere reiseopplevelse. Vi gleder oss til å se deg på våre hotell og i vår app!


Alt blir enklere med hjelp av appen. Har du lastet den ned?

Her kan du laste ned appen til iPhone

Her kan du laste ned appen til Android