La oss ledsage deg gjennom et hotellopphold med mobilen som reisekompanjong. Du slipper kø i resepsjonen samtidig som du minsker kontakt med andre.

Three women taking a selfie in the stairs

Hei, før du fortsetter å lese må vi bare si ifra om at ikke alle disse funksjonene er tilgjengelig på alle hotellene våre ennå. Digitalisering er en reise, og vi er på vei. Du kan lese mer om det lengre ned!


Du kan sjekke ut via appen på nesten alle våre hotell! Hopp over køen og slumre lengre.


1. Last ned appen


Har du iPhone? Denne veien.


Har du Android? Denne veien.


Du er vel helt sikkert medlem i Strawberry, men om du ikke er det, kan du registrere deg rett i appen! Eller bli det her, om du vil gjøre det nå med en eneste gang.


2. Book hotell


Med appen kan du booke hotell uansett hvor du er. I køen på butikken, mens du går tur med hunden eller mens du er på do. Du trenger bare mobilen din og et ønske om et lite avbrekk.


Woman with her phone and a mobile screen of the app


3. Ha full kontroll over bookingen din


Ditt fremtidige hotellopphold er booket og ventetida kan begynne. Kjeder du deg litt på jobb? Åpne opp appen og se hvor mange dager det er til oppholdet starter. Bla deg gjennom bildene av hotellet mens du drømmer deg bort til myke lakener og hotellfrokost. Psst, du kan også drømme deg tilbake til tidligere opphold. De ligger nå samlet på siden din.


4. Forhåndsbetal og sjekk inn


Når klokka slår 09.00 på ankomstdagen kan du forhåndsbetale oppholdet ditt, og klokka 15.00 kan du sjekke inn – alt i appen! Så er det gjort.


Om du er usikker på hvor hotellet ligger, kan du trykke på “Veibeskrivelse”, så åpner kartet seg og følger deg til døra.


5. Få romnøkkel på mobilen


Japp, du kan låse opp hotelldøren med vår app! Funksjonen Mobile Keys gir deg ett kort mindre å holde styr på. Du bare åpner appen, aktiverer den mobile nøkkelen og holder den inntil den svarte boksen over dørhåndtaket. Et voilà – du er inne!


Mobilnøkkelen kan selvfølgelig også brukes til alt annet du ellers bruker nøkkelkortet til, som heisen og treningsrommet (hvis du driver med sånt).


Hotel bed and app screen with mobile key


6. Digitale restaurantkuponger


Når du som er medlem i Strawberry bor hos våre Quality Hotel™, Clarion Hotel® og frittstående hotell, får du restaurantkupongen din i appen. Enkel å holde styr på og enkel å bruke.


7. Chat med resepsjonen


Ble det litt sent i går? Er senga litt for komfortabel? Bare bli liggende, i appen kan du nemlig chatte med resepsjonen! Spør om hva du vil uten å bevege annet enn tomlene dine. • Sulten? Send ned en forespørsel om frokost levert til rommet.

 • Sliten? Hør om det er mulighet for å få sen utsjekk.

 • Skrukkete? Be om å få et strykebrett levert til rommet.


8. Sjekk ut


Når det er på tide å pakke sakene sine og vende snuten hjemover, kan du åpne appen en siste gang for denne gang og trykke på utsjekk-knappen. Hvis du ikke forhåndsbetalte, kan du betale nå. Så er du klar til å ta veska under armen, gå rett forbi resepsjonen og ut i hverdagen – med nye bonuspoeng i lomma. Takk for denne gangen!


Man in a car talking on this phone looking out the window


9. Seneste funksjon – legg til manglende booking


Glemte du å logge inn i Strawberry-kontoen din da du booket ditt siste opphold? Eller booket noen andre hotell for deg uten å taste inn medlemsnummeret ditt? Nå kan du legge til manglende bookinger i appen og holde styr på alle dine kommende opphold - og enda bedre, du går ikke glipp av alle de herlig bonuspoengene du skulle ha hatt. Du kan kun legge til manglende bookinger hvis... • ... bookingen er kommende - du kan ikke legge til tidligere bookinger.

 • ... navnet på bookingen er det samme som navnet medlemsnummeret er registrert på.

 • ... bookingen ikke allerede er registrert på et annet medlemsnummer.


Bonus: Choose Room


Et populært bonustilskudd i appen er funksjonen Choose Room, som enn så lenge kun er tilgjengelig på Clarion Hotel® Sign, Clarion Hotel® Stockholm, Clarion Hotel® The Hub og Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport. Funksjonen gir deg mulighet til selv å velge rommet du skal bo på. Liker du deg høyt oppe eller så nærme bakken som mulig? I nærheten av heisen? Med utsikt mot ditt eller datt? Velg favorittrommet ditt om du har et!


Begrensninger og muligheter


De litt kjedelige nyhetene: • Ikke alle hotell har mobile nøkler. Her kan du se en oversikt over hvilke hotell som har det.

 • Ikke alle hotell tilbyr muligheten til å chatte med resepsjonen ennå. Om hotellet du skal bo på har chat, vil det informeres om i en mail du får før oppholdet begynner.

 • Du kan sjekke ut via appen på over 170 hotell


Dette kan du alltid bruke appen til: • Booke hotell

 • Ha full oversikt over dine tidligere bookinger (opptil ett år tilbake i tid) og kommende opphold

 • Forhåndsbetale oppholdet ditt

 • Se bonuspoengene dine og medlemsfordelene dine i Strawberry


Er du klar til å laste ned appen nå?


Gjør det her om du har iPhone.


Gjør det her om du har Android.