Veldig snart kan du blåse opp bademadrassen og ta sommerferie. Men etter sommeren kommer høsten fort, og når du returnerer til jobb vil du takke før-ferie-deg hvis konferansen allerede er i boks. Book høstens samling nå, så kan kollegaene glede seg til at sommerferien er over!

Group of angry business people
"BOOKA DU IKKE KONFERANSE FØR FERIEN????"

Hva ønsker du? Vi har det!

Du kan velge mellom møtelokaler i hele Norden hvis du velger å møtes hos oss – faktisk på over 100 destinasjoner spredt rundt over Norge, Sverige, Danmark og Finland. Til og med i Litauen har vi møterom! Og møtelokalene spenner seg mellom alt fra rom for én, til en diger hangar med plass til et lite lands befolkning.

Her kan du se alle byer og hotell du kan velge mellom nå som du skal booke konferanse eller møte.

Gå inn i ferien med høstens kickoff i kalenderen

Book konferansen eller møtet nå, så kan du være trygg på at det er plass til dere på hotellet dere ønsker. Da får dere også god tid til å planlegge innholdet i konferansen og fikse logistikken på hjemmefront dersom dere slår på stortromma og tar en hotellovernatting i samme slengen.

Meeting push - Business man on beach_16_9 Ikke gjør som Knut, book høstkonferansen forut.

Samle troppene med en inspirerende start på den nye sesongen

Det er ikke mye som skaper bedre stemning enn noe å glede seg til som team. Om tre dager skal vi ikke på arbeidsplassen, da skal vi møtes på hotell for to dager med inspirasjon, pauser med kaffe, croissanter og frukt, deilig middag og kanskje en tur i baren, etterfulgt av en natt i myke laken og så hotellfrokost. Og i ettertid er det minner skapt sammen og nærere relasjoner.

Dessuten er det sunt for et team å få et avbrekk fra dag-til-dag-oppgavene sine. For å få faglig påfyll eller bli inspirert av en workshop. Og å bli skjemt bort litt, da. Med god mat, bedre drikke og samtaler om alt annet enn det man vanligvis bruker tid på.

Slik booker du

Send en forespørsel på e-post til meetings@strawberry.no, så kontakter vi deg med prisforslag og en skreddersydd konferansepakke! Oppgi hvilket hotell du ønsker, datoer og antall personer. Vi gleder oss til å høre fra deg!