Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Gävle

Velkommen til sjarmerende Gävle. Her finnes det et rikt kulturliv, herlig natur og moderne hotell.

Vil du ha en pakke? I Packtivity kan du velge mellom opplevelser og aktiviteter du kan booke i samme slengen som hotelloppholdet. Bare hyggelig!

Hjertet i byen

Hver by har et et hjerte. I Gävle ligger hjertet på Norra Slottsgatan og heter Clarion Hotel Winn. Med sin sentrale beliggenhet har det moderne hotellet nærhet til både shopping, aktiviteter og kultur. Lad opp eller slapp av på et internasjonalt hotell med engasjert personale, utsøkt restaurant og elegant bar. Gävle konserthus og Sveriges fengselsmuseum ligger i kort gangavstand, og er populære turistmål. Fra hotellet tar det bare 20 minutter med bil til flyplassen Gävle-Sandviken.

Fra verdenskjent geit til skogens konge - opplev Gävles natur 

Besøker du Gävle i jula? Da må du sørge for å gå til Slottstorget for å se den verdenskjente julebukken - som faktisk er verdens største geit laget av halm. I Gävle er det også muligheter for å møte skogens konge - elgen. På Kybacka Gård får du sjansen til å oppleve dyr og natur på nært hold, og til og med gå inn til elgene. Boulognerskogen er en av Sveriges største parker. Skogen ligger sentralt ved Gävle-elven og er et populært besøkssted for vennegjengen så vel som familier - spesielt i sommerhalvåret.

Spa og trening

Etter en dag fylt med aktiviteter eller jobb kan det være deilig med avslapning og avkobling. På Clarion Hotel Winn har du som gjest fri adgang til relaxavdelingen med et stort basseng og varm badstue. Du har dessuten gratis tilgang til et moderne treningsrom. Treningsrommet ligger like ved relaxavdelingen og er utstyrt med maskiner fra italienske Technogym.

Konferanse, møter og lokaler i Gävle

Vil du vite mer om våre konferanse- og møtelokaler i Gävle? Du finner utvalget vårt her.

 

Nærliggende destinasjoner

Falun

Uppsala

Borlänge

Les mindre
7 hotell i Gävle

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.