Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Östersund

Velkommen til Jämtland og spennende Östersund. Byen er et avslappet sted hvor du kan oppleve både kultur og idrett og du kan overnatte med stil.

Östersund er en sjarmerende by som ligger ved Storsjön og er i dag Jämtlands eneste by. Ved Clarion Hotel Grand Östersund, på Prästgatan 16, bor du midt i hjertet av Östersund og er i nærheten til det meste. Östersunds smug er omgitt av små og koselige butikker som inviterer deg til hyggelig shopping av både håndverk og bruksartikler. Like utenfor terskelen til hotellet finner du Mittpunkten og Kärnan kjøpesentre med sportsutstyr, dagligvarer og klær. Fra sentrum er det kun 15 minutter til Åre Östersund lufthavn. Östersunds perle, sport- og konferansehotellet Hotel Frösö Park, ligger rett ved lufthavnen med fantastisk utsikt mot fjellene.

Avslappende spa og trening som gir deg energi.

På Clarion Hotel Grand Östersund bor du i varme og innbydende rom. Du har også tilgang til relaxavdelingen hvor du kan ta deg en dypp i bassenget eller varme deg i den herlige badstuen. Om du vil holde deg i form mens du besøker hotellet kan finner du også treningsapparater i samme rom som bassenget. Som gjest trenger du gratis døgnet rundt på på Stargym som ligger 700 meter fra inngangen til hotellet. I resepsjonen kan du låne sykler, spark og gåstaver – gå ut i den friske jamtlandsluften og ladd batteriene! På Hotel Frösö Park kan du slappe av i et nyrenovert spa med utvalg av både utendørs og innendørs basseng og områder for relax. Koble av og slapp av med en herlig massasje eller annen spabehandling.

Interesant hitorie og nervepirrende utflukter – Östersund har noe for alle

I Östersund er det mange ting du kan være med på. Legg besøket til Vinterparken, ta en tur på isen ved Storsjön eller opplev Storsjöbadet. Det prisbelønte fylkesmuseet Jamtli er et friluftsmuseum med kulturhistoriske bygninger og et museum innendørs Som første museum i Sverige startet Jamtli i 1984 arbeidet med den levende historien med å flytte skuespillerne inn i hverdagslivet som det var før i tiden. For å oppleve spennende dyr kan du ta turen innom Frösö Zoo, som ligger ikke langt unna Hotel Frösö Park. Det er også mulighet å se elger på Moosegarden eller du kan gå på bjørnesafari.

Konferanser, møter og lokaler i Östersund

Vil du vite mer om våre konferanse- og møtelokaler i Östersund? Du finner en oversikt over tilbudet vårt her.

Nærliggende destinasjoner

Åre

Les mindre
3 hotell i Östersund

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

Oppdag Hotell Restaurant Konferanse
3.2.13.011 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.