Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Borlänge

Velkommen til Dalarna og fantastiske Borlänge. I Mando Diaos hjemby er det et rikt kulturliv og interessant historie. Dessuten er det også aktiviteter for alle aldre, shopping og veldig bra overnatting.

I hjertet av Borlänge

I sentrum av Borlänge – med nærhet til underholdning, kultur, offentlig transport og shopping - ligger Quality Hotel Galaxen. Her bor du i moderne rom og har alt under samme tak - perfekt for kreative konferanser og hyggelige familieovernattinger. Borlänge kan tilby mye for den som er glad i shopping og har fått kallenavnet ”Dalarnas shoppingby”. I bysentrum finner du et stort utvalg av butikker og hyggelige serveringssteder. Kupolen er det store shoppingsenteret med100 butikker, restauranter og spennende små boutiquer. Rett ved Kupolen ligger det nyåpnede Norra Backa Handelsområde – her kan du finne alt fra småelektrisk til treningsklær og mat. Fra hotellet har er du kun 10 kilometer ned bil unna Dala lufthavn. Dessuten ligger Borlänge Sentralstasjon bare 800 meter unna.

Borlänge – severdigheter og aktiviteter året rundt

I Borlänge finnes det mye å gjøre å mye å oppdage, året rundt. Byen har for eksempel mange museum, gamle monumenter og historiske bygninger. Sveriges mest kjente trehus, Ornnässtugan, er en oase av 35 hus og tusenvis av ting som beskriver Borlänges historiske røtter. Borlänge tilbyr også gode muligheter for friluftsliv og bevegelse. Romme Alpin, et av Sveriges største skiområder, er kjempepopulært og blir besøkt av mange årlig. Den vakre turstien Bysjörundan og det store naturreservatet Gyllbergen gir deg mulighet til å slappe av å lade batteriene. Mange anser også att Borlänge er et av Sveriges grobunn for musikksjangeren rock. På nattklubben Liljan og på  Wasabryggeriet kan du se både store og små artister.   

Konferanse, møter og lokaler i Borlänge

Vil du vite mer om våre konferanse- og møtelokaler i Borlänge? Du finner tilbudet vårt her.

Nærliggende destinasjoner

Falun

Les mindre
3 hotell i Borlänge

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.