Medlemskap
A fish dish served to a table at NÒR restaurant.

Unn deg god mat og lekre drinker i Sundsvall

Sundsvall kalles ofte for "en liten storby", og det kommer av det brede utvalget av restauranter og barer. En weekend i Sundsvall er rett og slett en garanti for god mat og fantastiske drinker! Uansett smak og budsjett finnes det noe for alle i denne sjarmerende kystbyen midt i Sverige.

Mat og drikke med utsikt over bykjernen

Clarion Hotel® Sundsvall bor du sentralt med nærhet til alt som byen har å by på. Du behøver heller ikke gå langt for å kunne nyte et skikkelig velsmakende måltid! Høyt oppe på hotellet finner du nemlig NÒR Sundsvall der tradisjonelle, nordiske retter forenes med smaker fra Europa. Det finnes også en bar på hotellets takterrasse med en magisk utsikt over bykjernen.

Oppdag Sundsvalls kulinariske smaker

I Sundsvall finner du brasserier, restauranter, kaféer og barer i hvert et hjørne. Her finnes det noe for alle smaksløker, det være seg om du er fysen på italiensk, asiatisk eller en skandinavisk tre-retters middag. Kombiner en utflukt i naturskjønne Sundsvall med pulserende byliv og utforsk byens brede utvalg av restauranter. Velkommen til Sundsvall - et sted der det beste av to verdener møtes.

Sundsvall

Restauranter og barer

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage