Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Panorama Tiller ,  Norge

Quality Hotel™ Panorama

Tiller,  Norge

Quality Hotel Panorama ligger 7 km sør for Trondheim sentrum, har gode bussforbindelser og parkering. Med shoppingsenter i nærheten og flere aktivitetsmuligheter for store og små, er du sikret et innholdsrik besøk.

Quality Hotel™ Panorama 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,4
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,4
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Panorama

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

The Social Bar & Bistro

I august 2024 åpner vi endelig opp vår etterlengtede restaurant og bar, The Social Bar & Bistro. Og la oss innse det. Vi er sosiale skapninger. Selv når vi trenger privatliv, ønsker vi fortsatt følelsen av tilhørighet. Ikke minst når vi er borte fra hjemmet, kanskje i en ny by, et nytt land. Det er derfor vi har skapt The Social. Et sted basert på den enkle, men essensielle ideen om å fremme samhold og komfort. Restaurant eller din andre stue? Det er opp til deg. Jobb eller bare ha det hyggelig? Du bestemmer. Dette er et sted for hjertelige samtaler og avslappende øyeblikk, for å møte gamle venner og se nye fjes. Vi elsker bistroklassikere, men elsker også å overraske deg fra tid til annen ved å legge til en uventet vri.I mellomtiden kan du benytte deg av våre gode rabatter på nærliggende restauranter. Våre hotellgjester har spesialpris på Egon, Benja Siam Syd, Sabrura og Pascha Restaurant. Alle restaurantene er få minutters gange unna hotellet. Ta kontakt med resepsjonen for mer informasjon.

Frokost

Start dagen på den beste måte i vår frokostsal. Vi serverer en sunn og næringsrik frokost hver dag med blant annet nybakt brød og fersk smoothie. Vi har et stort utvalg av sunne og gode retter, og tilbyr en rekke økologiske produkter.

Frokost

Ordinære frokosttider: 

Mandag - fredag: 06:00 - 09:00
Lørdag - søndag: 07:30 - 10:30

Lobby bar

Vi bygger nytt og vår nye bar åpner den 1. juli 2024.

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.