Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Panorama Tiller ,  Norge

Quality Hotel™ Panorama

Tiller,  Norge

Quality Hotel Panorama ligger 7 km sør for Trondheim sentrum, har gode bussforbindelser og parkering. Med shoppingsenter i nærheten og flere aktivitetsmuligheter for store og små, er du sikret et innholdsrik besøk.

Quality Hotel™ Panorama 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,2
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,2
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Panorama

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Frokost

Vi serverer en sunn, variert og velsmakende frokost som gir deg en god start på dagen. Her er det bare å glede seg.

Frokosten serveres:

Mandag - fredag: 06:00 - 09:00
Lørdag - søndag: 07:30 - 10:30

I perioden 24. juni - 18. august serveres frokosten mellom:

Mandag - fredag: 07:00 - 10:00
Lørdag - søndag: 08:00 - 11:00

Åpningstidene kan variere i ferier, helligdager og utvalgte helger. Kontakt oss gjerne for åpningstider under ditt opphold

Parkering

På grunn av utbygging er det redusert mulighet for parkering. Ta kontakt med resepsjonen for nærmere informasjon. Fra 4. juli har vi begrenset antall gratis parkeringsplasser rundt hotellet, hvor 7 er HC-parkeringer og 5 har mulighet til elbil-lading. Vi har også begrenset antall plasser til motorsykkel under tak. Når du parkerer hos oss, må du registrere bilen din i resepsjonen ved ankomst.

Treningsrom

Det er alltid godt med en god treningsøkt! Treningsrommet vårt finner du i hotellets underetasje fra 4. juli. Vi har alt fra tredemølle til manualer – perfekt for deg som vil makse treningen din. Treningsrommet er åpent alle dager: 05:00 - 23:00. Frem til det kan du trene på Fresh Fitness som ligger tre minutter unna hotellet. Ta kontak med vår resepsjon for informasjon.

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss er kjæledyr velkommen. Prisen for din venn er 300 NOK per besøk, har du med flere firbente venner er prisen 400 NOK per besøk. Dersom du har førerhund og viser frem beviset, koster det ingenting i tillegg. Ikke glem å gi oss beskjed når du booker oppholdet ditt slik at vi kan sikre deg et av våre dyrevennlige rom.

Lounge 24

Fysen på noe godt i løpet av dagen, kvelden eller natten? Vi har et bredt utvalg av snacks, lette måltider, drikke og andre nødvendigheter i vår lobbyshop Lounge 24 ved lobbyen. Med Lounge 24 kan du være både syvsover og nattugle.

Velkommen hit, når som helst!

Gratis Wifi

Alle våre hotellrom og fellesområder har selvfølgelig trådløst internett.

Andre tjenester

  • Gratis WiFi
  • Økologisk frokost
  • Heis
  • Utendørs parkering
  • TV
  • Kopimaskin
  • Kjæledyr tillatt
  • 100 % røykfritt hotell

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.