Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Panorama Tiller ,  Norge

Se alle hotell i Trondheim, Norge

Quality Hotel™ Panorama

Tiller,  Norge

Quality Hotel Panorama ligger 7 km sør for Trondheim sentrum, har gode bussforbindelser og parkering. Med shoppingsenter i nærheten og flere aktivitetsmuligheter for store og små, er du sikret et innholdsrik besøk.

Quality Hotel™ Panorama 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,4
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,4
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Panorama

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Vurdering fra TripAdvisor

4
376 vurderinger
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
4

Kommer tilbake

31. desember 2023, Stavanger, Norge, MStavanger1

Veldig hyggelig resepsjonist. Super frokost. Helt ok og rene rom, kommer garantert igjen. Liker også tilgang på tenåringsrom til fin pris. Litt vanskelig å finne ut av kollektivtransport til flyplass…

Veldig hyggelig resepsjonist. Super frokost. Helt ok og rene rom, kommer garantert igjen. Liker også tilgang på tenåringsrom til fin pris. Litt vanskelig å finne ut av kollektivtransport til flyplassen, men sånn er det når hotellet ligger et stykke fra sentrum.
Les mere
3

Helt ok stopp på veien

21. juli 2023, Puerto Rico, Spania, Gummitrollet

Helt ok hotell, koselig personale i resepsjonen, dyrevennlig. Frokostbuffet var ikke noe wow-opplevelse, tørr frukt, dårlig utvalg, varmmat som smakte null, pytt-i-panne som sikkert var fra gårdsdage…

Helt ok hotell, koselig personale i resepsjonen, dyrevennlig. Frokostbuffet var ikke noe wow-opplevelse, tørr frukt, dårlig utvalg, varmmat som smakte null, pytt-i-panne som sikkert var fra gårdsdagens rester. Så det var et stort minus!

Svar fra eier

11. september 2023

Tusen takk for din tilbakemelding!! Vi beklager på det sterkeste at vi ikke klarte å oppnå dine forventninger angående frokosten. Vi tar det med oss videre og håper uansett på å få gleden av å møte deg snart igjen. Hilsen, Team Panorama 💚

Les mere
5

Fint stopp på veien nordover med service i særklasse

17. juli 2022, Asker, Norge, Thomas19871987

Vi stopper her for en natt før vi kjøre videre nordover. Vi ble nødt av en hyggelig resepsjonist ved navn Rolf som ga utrolig service. Han ga gode tips om restauranter i området og tok seg også bryet…

Vi stopper her for en natt før vi kjøre videre nordover. Vi ble nødt av en hyggelig resepsjonist ved navn Rolf som ga utrolig service. Han ga gode tips om restauranter i området og tok seg også bryet og gå ut og vise oss veien. Det var også mulighet for å trene på Fresh Fitness gratis i nærheten. Frokosten var upåklagelig og oppholdet komplett 🔟/🔟

Svar fra eier

21. juli 2022

Takk for at du tok deg tid til å anmelde Quality Hotel Panorama. Velkommen tilbake en senere anleding. Hilsen Team Panorama.

Les mere
3

Gjennomsnittlig og dyrt.

5. desember 2021, , H_nyga

Hotellet fungerer ok, og har bra beliggenhet i forhold til City Syd, og industrien på Tiller/Heimdal. Helt ok frokostbuffé, ikke dårlig, og ikke på topp. Benyttet dette en del ganger da det passer i f…

Hotellet fungerer ok, og har bra beliggenhet i forhold til City Syd, og industrien på Tiller/Heimdal. Helt ok frokostbuffé, ikke dårlig, og ikke på topp. Benyttet dette en del ganger da det passer i forhold til arbeidsplasser i trondheim, men etter at de nå i høst21 har valgt å nekte tilgang til frokostbuffé hvis man går i arbeidsklær, blir det til at jeg heller kjører de 5 min ekstra inn til neste hotell, som i tillegg både er billigere, har bedre rom, og ikke minst bedre kvalitet på frokostbufféen(og som tillater arbeidsklær)

Svar fra eier

6. februar 2022

Hei. takk for at du tok deg tid til å anmelde oss på Tripadvisor. Prisene varierer i forhold til etterspørsel og jo tidligere man bestiller, jo billigere blir det. I tillegg har vi som eneste hotell i vårt område gratis parkering. Velkommen tilbake ved en senere anledning.

Les mere
5

Shopping og konferansehotell!

16. august 2021, , Aharsvik

Flott beliggenhet rett ved City Syd og ikke langt fra IKEA. Og Rema 1000 ligger rett ved hotellet, om du skulle få lyst på noe derifra. Gratis parkering ved hotellet og hyggelig betjening. Gode senger…

Flott beliggenhet rett ved City Syd og ikke langt fra IKEA. Og Rema 1000 ligger rett ved hotellet, om du skulle få lyst på noe derifra. Gratis parkering ved hotellet og hyggelig betjening. Gode senger, god frokost og god drikke i baren. Shuffleboard i baren. Gratis kaffe/te i resepsjonsområdet. Anbefaler rom høyt oppe, der kan du få nydelig utsikt over hele Trondheim by!

Svar fra eier

27. september 2021

Hei, Takk for topp tilbakemelding, veldig hyggelig å se at du har hatt det bra hos oss. Kom gjerne på besøk om kort tid :)

Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.