Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Panorama Tiller ,  Norge

Quality Hotel™ Panorama

Tiller,  Norge

Quality Hotel Panorama ligger 7 km sør for Trondheim sentrum, har gode bussforbindelser og parkering. Med shoppingsenter i nærheten og flere aktivitetsmuligheter for store og små, er du sikret et innholdsrik besøk.

Quality Hotel™ Panorama 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,2
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,2
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Panorama

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Quality Hotel™Panorama er til høsten et fullservice hotell igjen. I juli åpner vi opp det nye tårnet med vinduer fra gulv til tak og en varm og innbydende atmosfære. 

Book åpningstilbud her

Beliggenhet

Hotellet ligger et steinkast unna Trondheim, kun 7 km sør for sentrum. Vi har parkeringsmuligheter og gode bussforbindelser til flere destinasjoner i Trøndelag, men du behøver ikke dra langt for de gode opplevelsene. Vi er omringet av spennende aktivitetsmuligheter for store og små, hva med å kjøre gokart den ene dagen og å utfordre familien i trampolinepark den andre. Elsker du å shoppe? Da er vårt hotell mitt i blinken for deg, med gangavstand til alle shoppingsenter på Tiller. Eller hvorfor ikke ta en tur i skog og mark på Tiller, Vassfjellet eller Granåsen, hvor det  finnes mange muligheter for en aktiv utedag. Lyst på hav og sjø? Vi ligger ikke langt unna en av de fineste strendene i Trøndelag. Øysand med sin 2 km lange, hvite sandstrand passer perfekt for en solværsdag. Her kan du kite, spille sandvolleyball, grille eller bare nyte en trøndersk sommerdag.  

Kurs og konferanse

Nå er det ikke lenge til vi kan ta imot våre savnede kurs gjester igjen. Vi gjenåpner for konferanser fra august 2024. Da kan vi ønske dere velkommen inn i vår 2000 kvadratmeter store kongressavdeling. Med store vindusflater, koselige loungeområder og elegant design, håper vi å være ditt naturlige valg når dere skal ha neste konferanse. Vi har plass til 850 popcorn- og softis-spisende gjester i vår største sal, og totalt vil vi få 18 møterom i ulik kapasitet.

Du kan se mer om våre planer her, se film

The Social Bar & Bistro

I juli åpner vi også opp vårt nye restaurantkonsept, The Social Bar & Bistro. Vår meny er laget for å tilby klassiske bistroretter med en moderne vri. Uansett om du søker en liten munnfull eller et herlig måltid, så har vi noe for alle. Start med smakfulle snacks eller en tallerken fylt av italienske fristelser. Våre hovedretter er et must å prøve, fra klassiske pastaretter til noen av våre gjesters all-time favoritter, som Cæsarsalat og vår saftige burger - perfekt for enhver anledning.

327 hotellrom

Den 4. juli åpner vi opp dørene til totalt 327 hotellrom, vi kommer til å ha totalt 5 suiter, mange enestående superior rom og flere hotellrom som passer perfekt for deg som er på farten. Fra den ene siden av tårnet ser du Trondheimsfjordens vakre farger og på den andre siden av tårnet ser du utover levande landskap med høye berg og dype daler. Her kan du virkelig koble av uansett utsikt. Våre suiter går over to etasjer og er plassert høyest opp i begge tårnene. Her sover du som tornerose og hvem vet… kanskje dukker drømmepersonen også opp. 

Opplev Trondheim

Ønsker du å se mer av byen når du er i Trondheim? Les mer her

Kontakt

  • Ivar Lykkes vei 1(Trondheim syd) 7075 Tiller , Norge

Finn frem til hotellet

Tog

Tog til Trondheim sentralstasjon. Gå fem minutter til busstopp "Olav Tryggvasons gate 1" og ta buss 1 til Tillerterminalen.

Buss

Metrobuss 1 går gjennom Trondheim sentrum ca hvert 10. minutt, hvor du går av på Tillerterminalen som ligger rett ved hotellet.

Fra Trondheim flyplass, Værnes

Flybuss til Nidarosdomen. Bytt der til metrobuss 1, som går ca hvert 10. minutt, opp til Tillerterminalen som ligger rett ved hotellet.  Alternativt ta flybuss til Lerkendal og bytt til taxi.

Taxi

Vi anbefaler Norgestaxi på telefon +47 08000 eller Trøndertaxi på telefon +47 07373.

Om Quality Hotel Panorama, Trondheim

Antall hotellrom

127 stk - 240 senger

Antall konferanselokaler

Vi bygger ut hotellet og alle våre konferanselokaler er ute av drift frem til 1. august 2024.

Avstand Værnes Lufthavn

37,6 km - ca 35 minutter

Avstand Trondheim sentralstasjon 

11,2 km - 14 min

Avstand lokaltrafikk

Umiddelbar

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.