Solen har med sine første varmestråler lagt en herlig vårfølelse over Oslo, og hva er bedre enn å ønske våren og sommeren velkommen med noe godt i glasset sammen på en av Oslos takterrasser? Vi tipser deg om 4 takterrasser du kan nyte Oslo fra sammen med gode venner eller kollegaer!

THIEF ROOF


THE THIEF, Landgangen 1, 0252 OsloTHIEF ROOF er en unik takterrasse som byr på en av Oslos beste utsikter. Med magisk panoramautsikt over fjorden, Holmenkollen og byens skyline får du sett Oslo fra en helt ny vinkel. Takterrassen ligger på det luksuriøse hotellet THE THIEF på Tjuvholmen, og krever ingen bordreservasjon eller gjesteliste.Nyt deilig og frisk drikke med spennende smakskombinasjoner servert av dyktige bartendere, mens DJen eller livemusikken setter feststemningen. Blir det litt kjølig ut på kvelden, er det absolutt ingen grunn til å gå hjem! Med flyttbare glassvegger, varmelamper og tak, kan du bli her langt etter solnedgang. THIEF ROOF er åpent hver torsdag, fredag og lørdag i april, og hver dag fra mai ut sesongen (avhengig av været).


STRATOS


Youngstorget 2, 0181 Oslo


På kveldstid blir Stratos til et ordentlig utested med dans, dj og god stemning. Foto: Stratos


På toppen av Folketeateret, i 12. etasje, finner du takterrassen Stratos. Til underholdning, livemusikk og andre events kan du nyte solen og den fin utsikten over Oslo. Bor du på Clarion Collection® Hotel Folketeateret, er det bare noen få steg bort til heisen som tar deg opp til byens tak. På kveldstid blir takterrassen til et av Oslos heteste utesteder. Stratos har kun åpent i sommermånedene, så er du glad i fest anbefales det en tur hit!


BAR Vulkan Taket


Vulkan 9, 0178 Oslo


Foto: BAR Vulkan


Takterrassen på BAR Vulkan er en sommer-restaurant med utsikt over store deler av byen. Restauranten har 250 sitteplasser, bar og kan deles opp i flere avdelinger. Arranger afterwork med kollegaene, selskap med familien eller en bytur med vennegjengen. Takterrassen og restauranten er åpent fra mai til september (med forbehold om været).


Bonustips! – Bakgårdene på Comfort Hotel® Karl Johan


Karl Johans gate 12, 0152 OsloSelv om det ikke er en takterrasse, er det vel verdt å inkludere en uteservering. Ta en avstikker fra shoppingen og menneskehavet på Karl Johan, og ta en tur innom de to hyggelige bakgårdene på det hippe hotellet Comfort Hotel Karl Johan. På disse uteserveringene kan du sitte og spise deilig sjømatmat fra restauranten, eller bare ta deg et glass. Du trenger selvfølgelig ikke å bo på hotellet for å henge her. Få med deg venner, kollegaer, eller bare deg selv og ta turen innom! Her spilles det bra musikk, enten fra DJs eller fra anlegget.