MedlemskapMine bookingerKundeservice
Problemer med å booke rom

For øyeblikket kan det oppstå problemer med å booke rom. Nettsiden går sakte, men vi jobber hardt på saken for å fikse det så fort som mulig. Ring gjerne kundeservice på +47 22 334 200 for å få hjelp hvis du ikke lykkes med å booke.

The terrace of restaurant TAK Oslo.

TAK Oslo – Japan møter Norden på toppen av Frogner

Book nå

Velkommen opp til TAK Oslo, en sirkelformet takrestaurant som du finner på hotellet Sommerro med 360-graders magisk utsikt. Restauranten fokuserer på nordiske matskatter tilberedt med japanske teknikker og smaker, og drives av den prisvinnende kokken Frida Ronge.

Norden møter japansk matkultur

På TAK Oslo kombineres tradisjonell nordisk mat med tusenårige japanske teknikker, samtidig som man hyller det aller beste av Norge. Menyen består av smakfulle, unike retter og her legges det stor vekt på sesongbaserte, lokale og bærekraftige råvarer. Den svenske stjernekokken Frida Ronge står bak konseptet. Hun er datter av en fiskehandler og nå også kulinarisk direktør ved TAK Oslo og søsterrestauranten med samme navn i Stockholm sentrum, som åpnet fem år tidligere.

Opplev Oslo i 360 grader

Takrestauranten, også kjent som Sommerros kronjuvel, er en rund oase med fantastisk utsikt over Oslo og fjorden. Den ligger øverst på Frogner på Solli plass, som er en av Norges hovedstads eldste og mest historiske bydeler. Men det er ikke alt. Det staselige huset Sommerro, som tidligere var hovedkontor for Oslo Lysverker, består i dag av syv ulike restauranter, hotell, kino, kulturliv og Vestkantbadet med tilhørende treningsrom og spa. Et hus som ganske enkelt må oppleves!

Åpningstider

Middag

Tirsdag - Lørdag: 16:00 - 00:00

Adresse

Sommerrogata 1, 0255 Oslo

Kontakt

E-post: tak@sommerrohouse.com
Book nå