Utfor eller langrenn, en tur til toppen eller kos foran peisen. Spa, god mat og hygge eller sport, trening og fart. Her er 10 hotell på populære skidestinasjoner for deg som lengter etter vinterens beste opplevelser!

Norefjell Ski & Spa
Norefjell Ski & Spa er virkelig et spa-resort utenom det vanlige!

Book et skikkelig eventyr

Packtivity – hotellpakker i Norden

1. Lodgeluksus i Åre – Copperhill Mountain Lodge, Åre


Åre er kåret til en av verdens beste skidestinasjoner, hvor du ikke bare finner de beste utforløypene, men også restauranter, shopping og eventyr. Midt i dette drømmestedet for alpint, finner du Copperhill Mountain Lodge, designhotellet med en henførende utsikt over den jämtländska fjellverdenen.


Kåret til Sveriges beste skihotell flere ganger, og med unik beliggenhet, prisbelønt spa, trenings- og yogastudio, og deilig mat i restaurantene Niesti og Biblioteket, skal det lite til for å stortrives her. Mellom slagene i bakken, kan man drikke varmende drikke foran peisen i Fireside Lounge & Bar eller unne seg litt luksus i et av hotellets mange suiter, perfekt for familie og venner.


Copperhill Mountain Lodge (Spa) - pool with a view (Hero)_16_9Copperhill Mountain Lodge er like vakker uansett årstid.


På Copperhill Mountain Lodge bor du midt i skianlegget med fantastiske forhold.


2. Høyt skattet fjellhotell – Norefjell Ski & Spa, Norefjell


Norefjell1


I vakker fjellnatur ca. 1,5 time fra Oslo finner du det prisvinnende og spennende ski- og sparesortet, Norefjell Ski & Spa. Anlegget er kåret som et av de beste fjellhotellene i Skandinavia, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Her er det lett for hele familien å trives, uansett om man våger seg på den 16 meter høye, bemannede klatreveggen, nyter noen deilige behandlinger på hotellets spa eller bestill lokalprodusert mat i restauranten Fjellet.


Tenker du forretning, er Norefjell Ski & Spa er et perfekt sted for møter og konferanser. Hotellet tilbyr skreddersydde konferansepakker og garanterer en opplevelse uten like. Resortet kan tilby ski inn – ski ut til Norefjell Skisenter. Spenn på deg skiene utenfor hotelldøra, og du er i gang. Utenfor hotellet venter aktiviteter og skispor for enhver nivå og smak. Opplev det for deg selv!


Velg og vrak mellom aktiviteter! I skibakken finner 26 nedfarter med varierende vanskelighetsgrad, og 14 heiser.


Norefjell Ski & SpaFortryllende kveldsutsikt over skibakken.


Norefjell Ski & Spa - _16_9Ta en dukkert i utendørsbassenget eller varm deg opp i boblebadet på Norefjell Ski & Spa.


3. Fjellet som nabo – Quality Hotel™ Skifer, Oppdal


Skifer


Oppdal er et av Norges beste skiområder, 12 mil sør for Trondheim, med mil etter mil med preparerte spor og alpine utfordringer. Som et midtpunkt i alt dette ligger Quality Hotel Skifer. Fra hotellet er det kort vei til både buss- og jernbanestasjon, og rett utenfor hotelldørene venter kjøpesenter, restauranter, kultursenter med kino, bibliotek, badeanlegg og mye mer.


Hotellets fasade av skifer er både mektig og smakfull, men den overgås nesten av utsikten over det bedårende fjellandskapet, som forøvrig kan ses mens man kobler av i velværeavdelingen. Lobbybaren er et selvsagt stoppested i after ski-timene, ta turen inn hotellets restaurant med åpent kjøkken, der du kan se våre kokker skape lekre måltider av regionens ferske råvarer etter sesong.


Nyt en herlig frokost før du spenner på skiene.


Quality Hotel Skifer sin flotte fasade.


Spill kort eller hygg deg med familie og venner i hotellobbyen.


4. Et skiparadis – Clarion Collection® Hotel Hammer, LillehammerOm vinteren er Lillehammer et ekte vintereldorado og er kanskje Norges største skiparadis med flere mil preparerte og opplyste langrennsløyper. Lillehammer byr på langrennsspor i verdensklassen, på Birkebeineren Skistadion og via de alpine utfordringene på Hafjell Alpinsenter.


Kun 10 minutters gange fra skyss- og togtasjonen finner du Clarion Collection Hotel Hammer, nært alt fra shopping til uteliv. Peiskos er obligatorisk, likeså hotellets frokost, ettermiddagsmat og middag – Evening Meal og Afternoon Sweets, som er inkludert i romprisen. Er Lillehammer og Clarion Collection Hotel Hammer din neste skidestinasjon?


Clarion Collection Hotel Hammer ligger midt i Lillehammer sentrum.


Et av hotellets mange behagelige rom.


Slapp av foran peisen i lobbyen.


5. Mil etter mil på ski – Clarion Collection® Hotel Bergmästaren, FalunClarion Collection Hotel Bergmästaren ligger omgitt av Faluns vakre og verneverdige natur. Falun er en av Sveriges nye vinteridrettsmetropoler og på Lugnet ligger langrennssporene for deg som vil finslipe teknikken med en instruktør eller trene forut for et av vinterens langløp.


På Clarion Collection Hotel Bergmästaren samler du ny energi i relaxavdelingen eller på treningsstudioet før du nyter god mat som er inkludert i romprisen. Vil du ha med din firbeinte venn med på tur, er det ikke noe problem. Bare si i ifra på forhånd, så sørger hotellet for å ta godt vare på deg og din beste venn!


Frokost, "fika" og kveldsmat er inkludert i romprisen.


Det er plass til både deg og din firbeinte venn!


6. Opplev nordlysene – Comfort Hotel® Xpress, Tromsø


I Tromsø står naturopplevelsene i kø. Mest populært av alt er selvsagt nordlyset. Comfort Hotel Xpress Tromsø ligger midt i byen, og her får du alt du trenger, uten unødvendig styr. Comfort Hotel Xpress Tromsø kan byen, og guider deg til de beste restaurantene og museene.


Har du aller mest lyst å stå på ski, ligger Tromsø Alpinpark kun en busstur eller 15 minutters kjøretur unna hotellet. Ta deg en tur til Nordens Paris og opplev bar-, restaurant- og nattelivet. PS! Ble det en sen lørdagskveld? Ikke noe stress, hos oss har vi Lazy Sunday, hvor du kan beholde rommet frem til kl 18.00 på søndager, uten kostnad. Bare si i fra til resepsjonen, så ordner det seg!


Sjekk ut Packtivity i Tromsø her!


Du finner det meste i Comfort Hotel Xpress Tromsøs Lobbyshop.


Comfort Hotel Xpress ligger supersentralt i Tromsø sentrum.


Lave skuldre og avslapning i lobbybaren.


7. Puddersnøens hjemmebane – Quality Hotel™ SogndalNår forholdene er bra regner alpinentusiaster Sogndal som et av de beste fjellområdene for puddersnø. Her tar man gjerne en tur til toppen – og utfordrer seg selv med et bratt nedfart. Sogndal Skisenter eller Hafslo Skisenter ligger bare 15 minutter unna.


Overnattingen finner så klart sted på Quality Hotel Sogndal, der kveldene tilbringes i hotellets populære italienske restaurant, La Pergola, som baker Sogndals beste pizza, eller på hyggelige Vågal Burger and Gin som serverer deilig mat med et rikholdig barkart bestående av alt fra trendy drinker til lokale bryggerivarer.


Nyt deilig italiensk pizza på hotellets restaurant, La Pergola.


Møter eller konferanse før alpinanlegget?


8. Velkommen til vinterbyen – Frösö Park HotelFrösö Park Hotel er en hotellperle ved flyplassen i Östersund som ligger i nærheten av både langrennsspor og skibakker. Trette kropper får nytt liv i hotellets spa, hvor man kan få alt fra ansiktsbehandlinger til kroppsmassasje. Det er yoga, treningsstudio og hinderbane klar for den som ønsker og svette litt.


En ekstra vakker opplevelse er det å ta skøytene fatt på Storsjøen i lav kveldssol. Ettermiddagene tilbringer man i restauranten Kava, der man kan spise jämtländska spesialiteter og nyte en magisk utsikt over den forføreriske fjellverdenen.


9. Kombiner shopping, uteliv og vintereventyr - Clarion Hotel® Grand Östersund


Vil reiseselskapet ditt ulike ting? Eller vil dere kombinere shopping, restauranter, uteliv og vintereventyr? Bo sentralt i Östersund og ha det som en base. Herfra kan dere ta bil eller buss til skibakker i nærheten, eller rusle rundt og shoppe i koselige lokalbutikker.


Hos Clarion Hotel® Grand Östersund får du gåavstand til restauranter, barer og shopping. Men du trenger ikke å reise så veldig langt for en fantastisk middag – det finner du nemlig under samme tak. I hotellets restaurant, NÒR, serveres en herlig miks av tradisjonelle nordiske retter som blir utfordret av smaker fra Sentral Europa. Og om du ønsker å ta en tur til vakre Åre er det bare litt over en time med bil.


Nòr - CL Grand Östersund - FoodVelkommen til NÒR for godt selskap og en deilig atmosfære i nordisk ånd.


10. Arktisk opplevelse – Quality Hotel™ Grand Royal, NarvikNarvikfjellet er et unikt anlegg både sommer og vinter omringet av majestetiske fjell og dype fjorder. Med fjell omringet av fjorder blir de alpine opplevelsene noe helt for seg selv i Narvik. At nordlyset alltid finnes et eller annet sted i Narvik er heller ikke feil for den som vil på jakt. Overnatt på Quality Hotel Grand Royal som ligger kun ett minutt fra togstasjonen og tre minutter fra Narvikfjellet alpinanlegg. Der du kan ta slalomleksjoner, kjøre kjelke eller delta i den lokale slalomklubbens konkurranser.


En nyhet på hotellet er skybar og takrestauranten Linken Restaurant & Bar, der du i tillegg til vellaget mat og en drink, kan nyte den fantastiske utsikten fover byen og dens mektige omgivelser.


Sjekk ut hotellpakken vår på Narvikfjellet her.


Narvik Skii, viewHerlig skiføre i Narvik.


Quality Hotel Grand Royal Narvik, dinnerLinken Restaurant og Bar byr på lekker mat og nydelig utsikt.


Double room, Quality Hotel Grand Royal, NarvikQuality Hotel Grand Royal har flere romslige rom.


Ble du inspirert til å booke din neste vinterferie? Se alle våre hotell her!

Book et skikkelig eventyr

Packtivity – hotellpakker i Norden