Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Vårt hotell i Åre

Til fots på langstrakte, høstkledde vidder eller alpint og utforkjøring i puddersnø med afterski? I Åre venter boblebad med utsikt mot Årefjellene, peiskos og lange middager uansett tid på året.

På Copperhill Mountain Lodge, vårt spahotell og skiresort i Åre, står det ikke på luksusen. Her kan du puste inn frisk fjelluft sommer som vinter, spise god mat tilberedt med lokale råvarer og inspirert av omgivelsene, og ikke minst nyte panoramautsikt og lange timer i spaet. Synk ned i varme kilder, ta badstue og lukk øynene foran peisen.

Åre er et populært sted for fotturer, langrenn og skikjøring, men også for sykling og fiske. Fra hotellet er det enkelt å legge ut på akkurat den turen du ønsker. Sykkelstier, skiløyper, fiskevann og villmark er aldri langt unna! Copperhill Mountain Lodge er også det perfekte stedet for konferanser, teambuilding og kick off. Om du reiser med jobb, på weekend med venner eller med familie finnes det også mye å gjøre i Åre by og områdene rundt. Hva med el-mountainbike, padling og klatring, eller kanskje grottetur og zipline? Det svenske fjellparadiset Åre i Jämtland er et reisemål som passer for alle årstider. Du finner det bare 2,5 times kjøretur fra Trondheim.

Konferanse- og møtelokaler i Åre

På hotellets finnes alle muligheter til en fantastisk konferanse. Se bilder og les mer om lokalene her.

Nærliggende destinasjoner

Östersund

Sundsvall

 

Les mindre
5 hotell i Åre

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.