Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Norefjell Ski & Spa Norefjell ,  Norge

Norefjell Ski & Spa

Norefjell,  Norge

Kåret til Norway's Leading Resort i 2023 av World Travel Awards. Norefjell Ski & Spa har i tillegg flere år blitt utnevnt til Norway's Best Resort Spa! Her finnes også ski in/ski out. Du finner oss under 2 timer fra Oslo.

Norefjell Ski & Spa 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,3
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,3
av 10
Vurdering av Norefjell Ski & Spa

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Vi holder åpnet. Alle fasiliteter er forbeholdt hotellet sine gjester.
Vi har også takeaway på frokost og alle må bestille bord.
Må forhåndsbestilles: Inngang Velvære Spa, inngang Bøseter Bad & Trening, klatrevegg og shuffleboard

Norefjell er et eldorado for vinteraktiviteter på høyfjellet, bare 1,5 time fra Oslo. Her finner du aktiviteter for både store og små, med og uten ski på beina.

Ditt valg

Det beste med å besøke Norefjell på vinteren, er at du selv kan bestemme hva du har lyst til å gjøre. Noen vil stå på ski i bakken, andre vil gå på langrennski, mens noen foretrekker å gå på bena. Andre vil helst holde seg innendørs, eller utendørs i et varmt boblebad. Hos oss er det du som velger hvordan du vil bruke tiden din.

Norefjell Skisenter

Du kan spenne på deg skiene rett utenfor hotellet, og begi deg ut i Norefjell Skisenters bakker. Senteret har totalt 30 nedfarter med varierende vanskelighetsgrad, og 14 heiser. I terrengparken er det hopp og railer for alle nivåer. Om du ikke vil begi deg ut i elementene selv, kan du ta deg en tur innom for å se spektaktulære stunts. I vår skiutleie kan du leie alpinutstyr, kjøpe skiklær og bestille skiskole. Skikort kan kun kjøpes online på norefjell.com

Langrenn- og fottur

På Norefjell finnes det et godt utbygget løypenett, hvor de forskjellige løypene er merket med ulike farger gjengitt på kart. Til sammen strekker løypene seg over 200 kilometer, og du kan bevege deg gjennom tre forskjellige kommuner med ski på beina. En av våre favoritter er løypa til Høgevarde, hvor du hele tiden går på høyfjellet med flott utsikt. Spør oss gjerne om gode turtips!

 

Kontakt og informasjon

Du er velkommen til å kontakte oss med spørsmål og forespørsler.

E-post: booking@norefjellskiogspa.no
Telefon: +47 32 14 82 00 

Kjøp skipass her

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.